Din oras

Emil Boc promite că Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” OSĂ ”rămână pe loc” în Mărăști

”Văzând că există o dezbatere pe tema colegiului, am ascultat toate părțile și am luat o decizie definitivă împreună cu ISJ. Colegiul Anghel Saligny va rămîne pe loc unde este acum, în cartierul Mărăști, și își va continua activitatea, realizând comasarea cu Liceul Tehnologic nr. 1, iar acest liceu va rămâne ca un spațiu unde, dacă vom modermiza un liceu și vom avea nevoie să mutăm niște clase, să avem un loc pus la punct pentru a realiza această tranziție. Vom veni în fața CL când se supune aprobării noua structură a anului școlar 2022-2023”, a declarat Emil Boc în ședința Consiliului local Cluj-Napoca de azi, 5 decembrie 2022.

La ședința CL au fost prezenți mai mulți profesori și părinți de la colegiu.

În rest, vom trăi și vom vedea cu ce soluții va veni municiplaitatea, din moment ce, așa cum am arătat în materialul de mai jos, există o HCL Cluj-Napoca din anul 2015, prin care s-a constituit o Comisie care să negocieze răscumpărarea imobilelor și terenurilor retrocedate, printre care și trenul din incinta Colegiului Anghel Saligny. Poate s-a ajuns la o înțelegere despre care nimeni nu a fost informat. Că așa comunică prin secretizare municipalitatea clujeană.e

CITEȘTE ȘI: Colegiul Tehnic Anghel Saligny va fi mutat nu neaparat din răutatea ISJ Cluj, ci din nesimțirea celor care știau, încă din 2013, despre faptul că a fost retrocedat terenul, dar au ales să tacă și să pută ca în iarbă!