Politica

Emil Boc pledează pentru implementarea certificatului verde: „Dacă nu se adoptă, vom avea un Crăciun cu probleme. În loc să ne bucurăm de familie, vom merge la cimitir”

Primarul Emil Boc a apreciat situația politică drept una gravă, atenționând asupra necesității identificării unei soluții pentru binele românilor. În mod categoric, edilul Clujului s-a exprimat pentru adoptarea obligativității certificatului verde prin Parlament, în caz contrar „vor urma îmormântări”, după cum susținea în aprilie anul trecut Klaus Iohannis. Potrivit lui Boc, Crăciunul va fi unul problematic în lipsa implementării certificatului verde. 

„E o criză care se prelungește prea mult. Cred și sper că acum, orice decizie politică trebuie să țină cont de în mod fundamental de câteva lucruri care sunt presante. Orice coaliție trebuie să înceapă cu Certificatul verde, nu este posibil ca el să nu fie aprobat de Parlament cât mai repede cu putință. 

Nu putem alege la nesfârșit între ignoranță și rațiune. Acum trebuie să mergem pe mâna rațiunii și a salvării vieților. Deci, orice partid politic din această țară trebuie să spună DA certificatului verde, pentru că el ne va duce la o coborâre a ratei de infectare și vom avea un Crăciun mai liniștit. 

Dacă nu se adoptă certificatul verde, despre care se tot vorbește acuma, și-n Europa este implementat…

Dacă nu se implementează, vom avea un Crăciun cu probleme, în loc să ne bucurăm de familie, vom merge la cimitir”, a atenționat Emil Boc. 

Din nefericire, în continuare sunt înregistrate sute de decese zilnic și mii de infectări. 

Prioritatea este reprezentată de starea de sănătate a populației, potrivit primarului de Cluj, Emil Boc. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *