Din oras

Emil Boc: Licitația pentru Centura Metropolitană va avea loc anul viitor

Scris de 339

Anul acesta este programată obținerea tuturor avizelor pentru Centura Metropolitană, iar anul viitor urmează licitația pentru lucrări. Cu puțin noroc, șantierul se va deschide peste doi ani. Potrivit primarului Emil Boc, Primăria Cluj-Napoca a pregătit toată documentația, deși aceasta ar fi fost sarcina Guvernului.

„Lucrurile merg înainte conform graficului pentru obținerea acordului de mediu și în toamnă să se obțină toate aprobările la nivel guvernamental, aprobarea studiului de fezabilitate, indicatori tehnici. Anul viitor va urma licitația pentru lucrări, iar anul acesta obținerea tuturor avizelor”, a precizat primarul Emil Boc, joi, în cadrul unei emisiuni radio.

Lucrările vor fi realizate cu fonduri europene, acesta fiind proiectul Guvernului, nu al Primăriei.

„Asta nu este lucrare pe care o face Primăria. Noi am făcut toată documentația. Exact ca la pregătirea mesei, cineva trebuie să muncească – să adune cartofii, morcovii, să îi curețe, să îi răzuiască, să adune pentru ciorbă, să pregătească toate pe masă, să le pună în mixer. Noi am făcut toată treaba asta în locul Guvernului. Acum Guvernul are masa pregătită și să o servească, adică să facă licitația și să dea banii din fondurile europene pentru că nu Primăria este eligibilă. Noi am făcut pentru ei pentru că timp de patru-cinci ani nimeni nu ne-a băgat în seamă”, a conchis Boc.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”
 • Acum 8 hours Politica
  Drulă s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent și paralel cu proiectele mari de infrastructură. Cum va da Boc de gard metroul și centura metropolitană?
 • Acum 9 hours Rautacisme
  Clujul devine și mai ”smart” prin amplasarea a 4 toalete inteligente „în zonele turistice intens frecventate și în spațiile de agrement” din Piața 1 Mai, str. Bucium, Piața Mărăști și Parcul Detunata
 • Acum 10 hours Politica
  ”DOSARUL CU ȘINĂ” PRIMEȘTE O LOVITURĂ: Documentele financiar-contabile nu vor mai trebui arhivate 50 de ani, ci doar 5 ani. Legea a fost promulgată
 • Acum 11 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 11 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 12 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 12 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 13 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 14 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 15 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 17 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 1 day General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE