Eveniment

Emil Boc, foc și pară la o emisiune online: „Cine vă bagă în cap toate tâmpeniile și prostiile astea?”

Primarul Emil Boc s-a enervat când a fost întrebat, ieri, într-o emisiune online ce se întâmplă cu Spitalul Municipal Clujana, care este în linia a doua în tratarea cazurilor de COVID, mai exact la această unitate sanitară a avut loc, în principal, triajul pacienților.

“Cine vă bagă în cap toate tâmpeniile și prostiile astea? Spitalul Clujana este în planul județului și al Ministerului Sănătății în pandemia COVID. Acolo au fost cele mai periculoase situații pentru că au mers toți cei care știau că au sau nu COVID. Ce mă deranjează e că cineva vă bagă în cap în mod deliberat chestia aceasta și este o afirmație nemeritată față de colegii care au lucrat și lucrează acolo și și-au riscat viața și nu e firesc să fie puși pe picior de genul acesta. Nu este fair-play față de oamenii care muncesc Din tot județul și din țară toți cei care aveau o problemă de respirație, acesta fiind simptomul numărul 1 în caz de COVID, au mers la Spitalul Clujana, unde s-a făcut triajul. Dintre aceștia, unii aveau COVID și au mers mai departe, alții au fost internați, iar cei care erau cu probleme de nefrologie și COVID au rămas la Clujana”, a declarat Boc.

Nu este prima dată, în ultima perioadă, când primarul își iese din fire atunci când i se adresează întrebări care i se par incomode. De exemplu, în luna mai, când a fost întrebat, într-o conferință de presă despre situația dificilă în care se află U Cluj, Boc s-a enervat și l-a pus la punct pe jurnalistul care i-a pus întrebarea.

„Suntem administratorii clubului, noi suntem instituția care finanțează și asigură susținerea financiară. Acolo există o echipă nominalizată de Primărie și de universități și are responsabilitatea gestionării clubului. Nu descriu situația ca fiind haos. Nu știu de unde a apărut această informație și nu o susțin pentru că nu o împărtășesc. Dar pot să spun că începând de astăzi (vineri 15 mai – n.red.) noi vom trimit notificări către toate asociațiile și fundațiile culturale, sociale și sportive și să ne precizeze dacă proiectele pe care le-au depus le mai mențin pentru finanțare din perspectiva îndeplinirii indicatorilor proiectului astfel încât cel mai târziu la sfârșitul lunii sau mai sau începutul lunii iunie să intrăm în Consiliul Local pentru susținerea sectorului cultural, sportiv din oraș, în condițiile noi pe care le avem. Avem nevoie și de cultură și de sport. Dumneavoastră vedeți că nu se desfășoară niciun meci de fotbal și mă întrebați lucruri caraghioase. Mă întrebați acum când nu se joacă fotbal de două luni dacă sunt mulțumit de rezultate. Eu nu mă ocup cu fotbalul, întrebați-mă de Primărie, da? Sau nu ați aflat că primarul nu este antrenor de fotbal și nici patron de fotbal”, a spus Boc, cu privire la situația U Cluj.

Citește și:

Din 2012, Boc promite ajutor pentru U Cluj, aflată cu un picior în groapa retrogradării. Reacția recentă a primarului: „Eu nu mă ocup cu fotbalul, întrebați-mă de Primărie. Sau nu ați aflat că primarul nu este antrenor de fotbal?” – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *