Rautacisme

Emil Boc are bani de dat pentru Cultură. Cultura fraților de peste Prut

Vi se pare cumva că Filarmonica clujeană are sediu? Că s-a finalizat cumva sediul Centrului Cultural Transilvania, că nu e o mare parcare “temporară” – deja de doi ani acolo?

Ați dori să aveți sediu la Filarmonica clujeană?

Ei bine, mutați-vă în Ungheni, Republica Moldova, acolo unde Primăria Cluj-Napoca va aloca 100.000 de euro pentru amenjarea unui teatru de vară.

De 100 de mii de euro suntem convinși că la va putea amenaja doar o parcare în care, printre mașini, să se producă artiștii…

Pfoai! Dar cum de nu i-a trecut prin cap lui Emil Boc să inaugureze parcarea “temporară” de pe Bulevardul 1 Decembrie nr. 106 drept Filarmonică de vară permanentă?!

CITEȘTE ȘI:  Avem dovada că redactorul șef al Ziar de Cluj, Victor Lungu, este hater: Filarmonica Cluj-Napoca are sediu

CITEȘTE ȘI:  După 14 ani de promisiuni, Centrul Cultural Transilvania înseamnă o parcare și niște studii în curs de elaborare

 

PS: Nu e rău că se dau bani pentru românii noștri de dincolo de Prut, rău este că mai întâi nu se onorează promisiunile făcute propriilor concetățeni! Despre asta este critica. Fac precizarea pentru armata de postaci din Oastea Domnului Boc care intră în fibrilație la orice critică, oricât de îndreptățită ar fi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *