Din oras

Emil Boc, ai rezolvat problema, mincinosule? Hoațele minore, puse la punct de un cetățean EROU în urmă cu 10 minute! „Au furat telefoanele unor copii și am fugit după ele”

Emil Boc a mințit cu nerușinare în urmă cu aproximativ o lună că a rezolvat cazul hoațelor minore din Cluj-Napoca. „Da, au fost predate poliției locale și trimise înapoi în Turda”, s-a lăudat Boc în cadrul unei emisiuni radio. Cum evidențiam, Boc habar n-are despre ce vorbește. Fetele nu sunt din Turda și nici nu au fost ridicate de pe stradă. 

Drept dovadă, au încercat să lovească din nou. Din fericire, de această dată nu le-a mers datorită unui cetățean erou care le-a „ciufulit”. 

„Am urmărit acest caz în presă, din păcate poliția nu face nimic. Eram în zona Regională CFR, așteptam autobuzul să mă ducă spre casă. Am observat doi copii, pe la 7-8 ani care se jucau pe telefoane. În spatele lor, cele două hoațe pe care le știe deja tot Clujul, îi filau pe cei doi copii. M-am apropiat de ele și le-am avertizat să nu îndrăznească să fure telefoanele. Ce să vezi? Deja furaseră telefoanele. Cei doi copilași s-au panicat, a fost mare circ. Am prins-o pe una dintre fete, dar s-a zbătut până a fugit. Din fericire, au lăsat telefoanele pe asfalt și copilașii le-au recuperat. Domnule, cum se poate întâmpla așa ceva în centrul Clujului, chiar nimeni nu poate face nimic?”, ne-a transmis eroul. Bărbatul în vârstă de 32 de ani și tatăl unui copil de 9 ani a dorit să rămână anonim. 

Poliția nu poate face nimic până când hoațele nu vor împlini 14 ani. Până atunci, cetățenii orașului sunt rugați să fie vigilenți atunci când dau ochii cu „teroristele” din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *