Editorial

Emil Boc a identificat ”dușmanul de clasă” și acum asmute ”boborul” împotriva lui. Sile Pușcaș, vinovat că n-a plecat capul când Boc și-a arătat mușchii pe banii noștri

Scris de 657

Primarul Clujului i-a asmuțit pe cetățeni împotriva lui Sile Pușcaș, cel care a construit ansamblul Platinia și care avea în plan să ridice PE PROPRIETATEA LUI blocuri și în Zorilor. Acolo însă Emil Boc l-a expropriat să-și amenajeze părculeț sub gemulețele celor două apartamente de la bloculețul în care stă ”sărac și cinstit”. Că Emil Boc îți pune lângă casă bloc și blocul peste casă, numai să fie pentru amicii lui imobiliarii de cumetrie și să nu-i deranjeze lui privirea.

În marele constituționalist Emil Boc s-a deșteptat utecistul fruntaș din facultate, ăla îndoctrinat cu ”cine nu este cu noi, este împotriva noastră”, ăla chitit pe ”burjui”; așa că ce s-a gândit democratul Emil Boc să facă? Să instige lumea împotriva lui Sile Pușcaș, că n-a vrut să fie înțelegător să piardă câteva milioane de euro, că a vrut el, ÎNSUȘI EL, STĂPÂNUL MUNICIPIULUI, EXCELENȚA SA ȘI MAESTRUL EMIL BOC, să facă părculeț sub gemulețul apartamentuțelor sale și nu blocuri așa cum face el, de imediat sunt două decenii, sub geamurile caselor amărâților care nu au pile la el sau relații în Direcția de Urbanism de Cumetrie din Funăria municipiului Cluj Napoca.

Fiți atent la ce a scos pe gură Utecilă: “Dacă treceți prin față pe la Platinia să vă imaginați că din buzunarul clujenilor au fost luați un milion de euro prin faptul că am fost acționați în judecată, ținuți în procese, hărțuiți”.

Nu, deșteptule, tu ești cel care a aruncat banii clujenilor pe fereastră, pentru ambițiile tale personale.

Iar Direcția de Urbanism de Cumetrie de la tine din funărie vezi că e scăpată de sub control. Și ce nu reușești tu să te faci de râs, te umplu ei. Inclusiv de procese.

Ca să-și găsească dreptatea, Sile Pușcaș a intentat, ne zice edilul în ziarele sale de casă: 12 procese funăriei lui Emil Boc (funărie, că colcăie de ”naționaliști” din ăia duri pe acolo dacopați de-ai lui Putin, șeful pe ”cultură” e unul care s-a fotografiat în uniformă de cetnic și este săgeata rusofonă Sputnik în România).

Zice din fața microfoanelor prietenoase Emil Boc, că nimerni nu-l împiedică să mintă, că toate au fost câștigate definitiv de Primărie.

Sile Pușcaș spune că, într-adevăr, administrația locală clujeană a câștigat procesul respectiv, însă mai sunt alte procese care au aceeași problemă: modul în care Primăria Cluj Napoca vrea să exproprieze un teren 12.000 mp, care îi aparține omului de afaceri, pe care ar urma să construiască un parc. Unele dintre procese sunt judecate în instanțele clujene, altele pe la alte instanțe – că instanțele clujene cam put de iubire pentru funăria lui Boc.

De la atâtea minciuni, Emil Boc nici nu mai știe câte procese are cu Sile Pușcaș. La ședința Consiliului Local din 16 iunie, Emil Boc scotea pe gură: ”Avem 16 procese cu proprietarul pentru Parcul Observator. A câștigat un singur proces, temporar, în instanță. Avem încredere în instanță, că lucrurile vor fi în favoarea noastră. Acolo, vă pot asigura că se va face parc, doar că suntem întârziați de procese. Am pierdut unul până acum, dar e o înfrângere de etapă, victoria, până la urmă tot a primăriei va fi pentru că acolo se va face parc. Am spus de fiecare dată că nu înțeleg această hărțuire la nesfârșit a unor proprietari de terenuri care doresc cu orice preț să facă blocuri, dacă se poate și de 25 de etaje și să nu lase un milimetru de spațiu verde pentru cetățeni. Pot să le spun că la această masă, primăria va apăra cei 350.000 de cetățeni în detrimentul celor care doresc cu orice preț un oraș pentru profit. Avem încredere în justiție, acesta este mesajul meu, pentru că dacă din 16 procese am câștigat 15, sunt convins că îl vom câștiga și pe acesta, la final, și vom duce proiectul Parcului Observator mai departe”.

Și, dă-i, și luptă, din gură ca la UASCR: BLA-BLA-BLA!

De fapt Boc a încercat să ”aburească” despăgubirea cu grila notarilor. Și nu i-a mers.

Ziar de Cluj a scris pe larg despre acest lucru, merită să citiți:

Analiza. Razboiul Sile Puscas vs Emil Boc pe intelesul tuturor

Sile cel Rau si gogosile de aur

Asta ca să nu mai puneți botul, așa cum am pus eu, la minciunile acestui individ.

Din cauza lui EMIL BOC (și a găștii de nimeni în drum pe care i-a girat: nepoței, nepoțele, lipitori de afișe, cărători de geantă, yes-mani), Cluj-Napica este un sat fără câini, plin de mitocani, iar el nu este decât sclavetele unor imobiliari.

NU MAI ESTE PRIMARUL CLUJENILOR DE CÂND A PUS ORAȘUL LA PICIOARELE IMOBILIARILOR ȘI GĂȘTII SALE DE LIPITORI DE AFIȘE.

Și, gata!

PS: Mă doare să o spun, dar REGRET că am sprijinit un astfel de individ. Că nu am mirosit decât târziu ce dihanie politică zace după cuvintele-i mieroase.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 4 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 6 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 7 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 8 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 9 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 9 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 11 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 12 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Recomandările redacției
TOP CITITE