Rautacisme

Emil Boc a făcut un sacrificiu enorm să fie alături de U Cluj la finala Cupei de la Sibiu: Și-a anulat plecarea la Bruxelles. Boala lui Iohannis: mai mult se voiajează decât administrează

În fiecarte săptămână, joia și vinerea sunt zile de PR la emisiuni de chitanțier. Se duce Boc pe banii clujenilor să-și facă publicitate politică și să comunice flecuștețe din fața unor microfoane la niște emisiuni în care nimeni nu-l deranjează cu nimic, îl lasă în plata Domnului, să-și recite poeziile de banii dați.

Azi, din fața unui astfel de microfon, primarul Emil Boc a căscat gura să ne spună povestea nețărmuritei lui iubiri față de U Cluj și ce sacrificiu enorm OSĂ facă el pe 24 mai să fie prezent în tribune la finala Cupei care va avea loc pe stadionul din Sibiu. Dacă, dacă, ia U Cluj Cupa, cine să mai țopăie sugând imagine prin vestiare?

”Mi-am anulat plecarea la Bruxelles ca să pot fi alături de echipă la Sibiu. Va fi un tur de forță, pe 25 mai având loc la Cluj-Napoca semnarea contractului pentru metrou. Sunt încrezător că „U” va reuși să pună din nou șapca pe Cupă.”

Vedeți cum a strecurat el ”semnarea contractului pentru metrou”, scurt, din trei cuvinte despre sacrificiu și dragoste?

Cu cine face ”tururl de forță” pe data de 25 mai, care este stric un exercițiu de PR? Cu unul care de a doua zi nu mai este premier, premieru Ciucă Ăăăă și cu ministrul PSD al Transporturilor, Grindeanu, care are șanse să rămână ministru titular, dar care nu cred că are vreun interes politic mai mare decât ranga lui Drulă, să garanteze că Boc își va putea finaliza metrouțul. Totuși, ne frământă o întrebare: cine va superviza lucrările la proaspăt semnatul contract? Municipalitatea? Hăhăhăhăhăhăhă! La ce specialiști în cărat valiza și paltonul lui Șefu’ există acolo, va fi vai de ea supervizare!

Prin urmare, Boc a ținut să vâre subliminal o informație despre metrou printre informațiile despre cât de preocupat este el de administrarea Clujului, voiajând des pe la Bruxelles.

Oare ce-și așterne el prin zonă? Sau ce conclavuri de taină despre soarta PNL pritocește el cu Blaga, Buda, Hava, Falcă, Bogdan?