In vizor

Emanuel Ungureanu: “Ce a făcut domnul Șușcă este un atac de tip mafiot”

Scris de 1,848

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Petru Șușcă, a recurs astăzi la învinuiri și insinuări murdare la adresa deputatului clujean, Emanuel Ungureanu. Iar modul în care Petru Șușcă a reacționat la protestul și revendicarile salariale inaintate de către Tehnicienii de Imagistică și Radiologie, poate fi apreciat drept o tactică de redirecționare a atenției de pe agenda protestului, pe o temă artificială ori pe un atac la persoană. 

Astfel, în vreme ce Tehnicienii de Imagistică și Radiologie, însoțiți de către deputatul Emanuel Ungureanu și reprezentanți ai presei, se aflau în antecamera biroului managerului Șușcă, acesta din urmă a ieșit după mai bine de 10 minute de așteptare și în loc să discute problema financiară a cadrelor medicale din SCJU, a recurs la învinuiri și jigniri personale.

În urma acestei situații total neprofesioniste, precum și a afirmațiilor cu caracter denigrator făcute de către Petru Șușcă, deputatul Emanuel Ungureanu a revenit cu câteva precizări punctuale. 

Redăm mai jos declarația integrală a acestuia:

”Domnul Șușcă, în loc să rezolve problemele angajaților pe care i-a adus la disperare, a încercat să deruteze reprezentanții mass-media, spunând nici mai mult nici mai puțin, că toate demersurile mele pe care le fac ca deputat și cele pe care le-am făcut înainte ca jurnalist – să devualez incapacitatea lui managerială și dezastrul din Spitalul Județean pe care îl conduce – toate aceste demersuri au în spate un război personal, datorat faptului că soția mea nu ar fi angajată la Spitalul Județean. 

Nu aș vrea să dezvolt acest subiect, pentru că eu nu funcționez cu soția mea ca un ”clan”, Șușcă fiind obișnuit cu clanurile din Universitatea de Medicină și obișnuit cu clanul care l-a pus în funcție, are sentimentul că toate familiile din Cluj funcționează în stil mafiot. 

Soția mea are o carieră impecabilă, în care eu nu m-am implicat absolut deloc, este un medic dermatolog foarte apreciat și este la această oră conferențiar. Demersurile de integrare clinică le-a început și se poate verifica în documente fără nici un fel de problemă, cu foarte mult înainte de a fi eu deputat, respectiv în anul 2013. 

Ce a făcut domnul Șușcă este un atac de tip mafiot de cea mai mizerabilă speță și caracterizează conducerea acestui spital.

Această declarație a fost făcută și în prezența doamnei Golea, care știe foarte bine că nu are nici o legătură cu demersurile mele de a apăra drepturile unor angajați ai Spitalului în fața managementului, cu cariera medicală a soției mele…

Această tactică este foarte des uzitată de către cei care nu au argumente pe subiect:

eu aveam în mână un document, eram înconjurat de asistente, de moașe, de tehnicieni radiologi, de reprezentanții mass-media, care cereau lămuriri pe un document clar din partea ministrului Sănătății, care practic îl soma pe Șușcă să respecte legea și să dea drepturile salariale.

Și el, ca să distorsioneze mesajul și să-l îndrepte către o altă temă, care nu avea nici o legătură cu subiectul zilei și cu demersul pe care-l făceam eu, a comis un atac la familie, care, repet, nu are nici o legătură cu activitatea mea parlamentară. 

Pur și simplu, în mintea lui și în mintea celor care gândesc ca el, nu-și pot imagina că, carierele unor oameni se construiesc prin muncă, pe cinste și nu pe pile.

Pentru că ei așa și-au construit cariera, își imaginează că și medici ca soția mea au nevoie de proptele pentru a avansa în carieră.

Vă anunț că toate aceste calomnii și toate mizeriile pe care le face el, se vor lămuri în instanță”, a conchis deputatul clujean, Emanuel Ungureanu.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 10 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 12 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 14 hours Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 18 hours Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 19 hours Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 19 hours Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 20 hours Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 21 hours Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
 • Acum 21 hours In vizor
  JUSTIŢIA TERGIVERSEAZĂ: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului
 • Acum 21 hours Politica
  ÎMPĂTIMIŢII DE “PĂCĂNELE”, TRECUŢI ÎN REGISTRUL NAŢIONAL, CA VIOLATORII: Legea care introduce obligaţia să existe o bază de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc, promulgată
 • Acum 22 hours General
  Cod galben de ceaţă şi gheţuş
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE