Rautacisme

Elevu', fan greu al lui U Cluj, scoate duma zilei despre presedintele U Cluj, marele ratangiu de obiective, Radu Constantea!

Radu Constantea e consilier local la al doilea mandat din partea PNL, pus de taticul sau, doctorul Constantea, care este bun prieten cu Emil Boc. In cele doua mandate, Constantea abia daca a guitat cateva secunde, in rest, e mai vocal prin ziarele sportive unde sustine ca e atat de sarac, la cei 36 de ani ai sai, incat ii trimite mica bani din Germania. In fapt, Constantea e atat de mincinos, incat foaia sa de avere e alba si sustine ca traieste doar din indemnizatia de consilier local care e cam 650 de lei.

In realitate, Constantea conduce un BMW X6, sigur, l-a gasit pe jos, face afaceri cu terenuri, insa toate sunt trecute pe numele neamurilor. Nu exista niciun procuror care sa investigheze aceste mistere? Cum isi ascunde Radu Constantea averea? Daca voteaza la proiecte de autorizari unde a avut un interes direct? Hmm, ntzntz, mai, mai.

Pana atunci, dupa ratarea obiectivului principal al U Cluj din Centenar, promovarea in Liga 1, Radu este luat la misto pana si de fanii vechi ai echipei. Unul dintre acestia, Alexandru Ilies aka Elevu’ a scos una tare de tot azi pe Facebook:

 

Ei, Sandule, iti spunem noi ca are. A facut in ultimii 2 ani tranzactii de peste 2,3 milioane de euro cu terenuri. Nu-l mai luati la misto pe Radu, ca nu e frumos.

Uite, se pare ca oamenii grei din spatele lui U, aia care vand masini pe Calea Turzii, se gandesc serios sa il inlocuiasca pe Constantea cu o sageata a serviciilor, unul Bogdan, ceva securitel limba de-a lui Rus, ca il vedem prea des la Hotel Meridian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *