Rautacisme

Elena Uioreanu viseaza la plajele exotice din Filipine

In timp ce fostul sot e la “racoare”, Elena Ramona Uioreanu, fosta Ceusan, se incalzeste pe o plaja din Filipine. Deputatul PNL si-a dat “check-in” pe Facebook la “Paradise Island Park and Beach Resort” din Filipine, in aceasta dimineata.

La scurt timp, postarea plina de profunzimi si invataminte de viata a fost stearsa. Dar Ziar de Cluj v-o reda mai jos:

“Nimic nu se intampla fara vreun motiv, totul se pregateste din timp, cu mult timp si cu multe alegeri, viata e un sir de evenimente legate intre ele, daca doar speri nu se intampla nimic, trebuie sa faci sa meriti ce ti se intampla si sa nu te indoiesti ca ce ai nu e pentru tine, tu le-ai adus in viata ta, chiar si locul asta minunat unde voi ajunge candva”, a scris Elena Ramona Uioreanu.

Putem banui ca Elena Uioreanu a calatorit in paradisul din Filipine impreuna cu noul ei iubit – asta dupa ce a anuntat, la cateva zile de arestul fostului sot, Horea Uioreanu, ca este “intr-o relatie”.

Asa cum singura spune, intr-adevar “nimic nu se intampla fara vreun motiv”, iar “viata e un sir de evenimente legate intre ele”. De asemenea, Pamantul este rotund si se invarte in jurul Soarelui, iarna nu-i ca vara si la “racoare” nu-i ca pe plaja, in Filipine.

Ne intrebam, insa, i-o fi ajuns doamnei Uioreanu spaga de 2-3 mii de lei pe luna pe care o lua de la fostul sot? Oare cat i-a alocat Razvan Pop din bugetul familiei? A pus doamna Uioreanu destul la pusculita sau si-a gasit un barbat potent, de la care sa nu ramana doar cu numele?

Inca nu e vacanta parlamentara, dar deputatul e cu gandul doar la paradisul plajei din Filipine. Poate de aceea s-a grabit Elena Uioreanu atat de tare sa stearga orice referire la destinatia exotica de pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *