Din oras

Electric Castle, daună totală în acest an: artiști tari – pauză, vânzări spre 0, circăreală maximă. Vine falimentul?

Așa e când te împăunezi și crezi că succesul e o pasăre pe care poți să o închizi în colivie. După câteva ediții senzaționale, Electric Castle este în 2023 un chix total. Cei mai tari trei artiști ai lor de pe afiș tocmai au fost „cancelați”, vânzările de bilete sunt sub nivelul mării. Se aude prin piață că sponsorii au dat sume insignifiante și că gaura se apropie de un milion de euro. În plus, participanții cu vechime ai festivalului se plâng că organizatorii s-au prostituat comercial și au umplut locația festivalului cu tarabe și tărăbuțe în care, ca la talcioc, se vând ace, brice și carice.

S-a dus naibii savoarea EC și marea întrebare este dacă această gaură financiară va afecta existența festivalului. Nu de prost a  vândut Bogdan Buta la timp, poate ar fi bine ca Electric Castle să se gândească.

P.S. Mesaj pentru organizatori: Dacă aveați o relație bună cu presa care contează, dar n-ați avut, ați fi putut, prin noi, să puneți presiune publică pe Consiliul Județean să vă rezolve problemele de infrastructură. Sunt mișto începuturile în noroaie și cu întârzieri, dar poate ar trebui să vă treziți din fumurile de marijuana și să transformați EC într-un business, corect și pentru voi și pentru participanți.