Sport

Efectul absenţei lui Nadal de la Cluj: românii îşi vând pe OLX biletele la România-Spania

Cel mai iubit jucător de tenis al Spaniei, Rafael Nadal, nu va mai participa la meciul de Cupa Davis dintre România şi naţionala iberică, programat la Cluj peste trei săptămâni.

Anunţul a fost făcut de tatăl jucătorului, Nadal suferind la Roland Garros o accidentare la încheietura unei mâini, iar, drept principală consecinţă, românii au început să facă trafic tot mai mare pe site-ul olx.ro.

Zeci de persoane au postat, în ultimele trei zile, anunţuri prin care îşi vând biletele cumpărate la meciul de Cupa Davis programat în perioada 15-17 iulie, majoritatea făcând şi reducere, anunta CJSport.ro.

Pe lângă fanii din Cluj, s-au hotărât să-şi vândă biletele şi oameni din Zalău, Deva, Piteşti, Piatra Neamţ, Ploieşti sau Bucureşti, semn că anunţul absenţei lui Nadal îi dezamăgeşte crunt pe cei care aproape au epuizat tichetele în primele ore de la comercializarea lor. Nici vânzarea biletelor rămase pe site-ul eventim.ro nu merge mai bine, acolo unde un tichet valorează 90 de lei pe zi.

Meciul România – Spania, care contează pentru turul II al Grupei I Euro-Africane, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, principala “armă” a Spaniei fiind, cel mai probabil, David Ferrer, actualul număr 14 în ierarhia ATP.

 

foto nadal: thenational.ae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *