Sanatate

Efectele exceselor alimentare pot fi prevenite si combatute

Perioada sarbatorilor de iarna este adesea insotita si de excese. Cele alimentare, care fac ca salile de asteptare de la Urgente sa se umple, pot avea efecte neplacute, atat pe termen scurt, cat si mediu.

Daca stiti ca nu va puteti abtine de la mancare, macar tineti cont de cateva sfaturi oferite de medicul Sorina Bonda, de la Naturland.

„Intr-adevar, exista produse care ajuta digestia. Recomandarea mea, in calitate de medic, este de a evita excesele”, spune dr. Bonda. Totusi, daca nu reusiti, macar ajutati-va bila si ficatul.

Eudigest este un produs natural cu extract din fructe de papaya, bogat in papaina. Se recomanda administrarea unei capsule in timpul mesei, insa nu trebuie sa luati mai mult de 3 capsule pe zi. La Naturland, cutia de Eudigest de 30 de capsule costa 15 lei.

Tinctura de papadie este un alt produs recomandat de medicul Sorina Bonda. „Tinctura aceasta sustine detoxifierea organismului prin stimularea diurezei. Obliga vezica biliara sa se goleasca, ii stimuleaza activitatea, la fel ca si pe cea a ficatului”, sustine medicul, care recomanda consumarea a cate 30 de picaturi de trei ori pe zi, diluate in putina apa, in timpul mesei sau imediat dupa. La Naturland, acest produs poate fi achizitionat la pretul de 6 lei.

COSM enzime este un complex de enzime digestive naturale (pepsina, lipaza, proteaza, amilaza, bromelina, papaina) care stimuleaza digestia completa a alimentelor si elimina neplacerile cauzate de o digestie incompleta. La Naturland cutia cu 10 tablete costa 6 lei.

Programul celor doua puncte, de pe Regele Ferdinand, respectiv Clinicilor este cel normal, cu exceptia zilelor de 24 si 31 decembrie, cand programul de lucru se termina la ora 16.

 

.ro

Foto: .ro


Nota: Material cu caracter publicitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *