Sport

Edi Iordănescu, episod incredibil de la CFR Cluj: patronul i-a cerut schimbarea lui Arlauskis la pauză

Edi Iordănescu (42 de ani) a dezvăluit, în direct la GSP Live, că fostul său patron de la CFR Cluj i-a cerut să facă o schimbare în timpul meciului cu Malmo (0-1), din prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor (sezonul 2018-2019).

Damian Djokovic, mijlocașul CFR-ului, a declarat în urmă cu an pentru presa din Croația că „în prima repriză din meciul cu Malmo am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager și i-a spus că portarul trebuie schimbat. Iordănescu a refuzat. Atunci patronul s-a înfuriat și a spus că va fi dat afară după a doua repriză. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut și a fost nevoit să plece”

Întrebat dacă schimbarea pe care i-a cerut-o Nelu Varga – omul de afaceri care conduce din umbră campioana României en-titre – a fost Mureșan – Lang, Iordănescu a răspuns negativ și a confirmat afirmațiile lui Djokovic: „Era vorba despre Arlauskis. Eu am aflat mai târziu informația. Oricum, nu o luam în calcul. Nu poți să vorbești de schimbarea unui portar care a contribuit la performanțele obținute de echipă până în acel moment”, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *