In vizor

Eco-Clujul de 5 tomberoane. Şi o “propunere” de relocare a romilor de la Pata Rât, să nu o încurce în afacere pe amica imobiliară a lui Boc, Elena Udrea

Dacă doriţi aer curat şi spermă de calitate vă invităm la o plimbare într-o zonă “verde” din Cartierul Europa – cartierul Acela pe care Urbanismul de Cumetrie din Funăria lui Boc l-au transformat într-o favela, cu blocuri peste case şi case în scara blocurilor şamd, cum îi place răchiţeleanului de bine fără descălecatul căruia în Cluj-Napoca, oraşul nu ar fi existat atât de frumos.

Ca o paranteză, apropos de sperma de calitate şi urmaşi, poate nu ştiţi, dar un studiu recent arată că bărbaţii care trăiesc în zone urbane poluate – ori Cluj-Napoca fix asta este, au sperma de proastă calitate şi riscă să rămână fără urmaşi mai ceva ca după vaccinare. Într-un fel chiar ne pare rău că Răchiţele, sat de munte beneficiază de un aer atât de curat.

Ieri m-am avântat, plin de curaj, într-o excursie în zona verde de la capătul străzii Carierei şi străzii Luminii, străzi apărute în urma delirului Urbanismului de Cumetrie din Funăria lui Boc.

Şi am descoperit un dezastru ecologic.

Pe o suprafaţă imensă, de câteva mii de metri pătraţi, au fost aruncate, sistematic, mii de tone de deşeuri menajere, plastic, sticle şi alte deşeuri nebiodegradabile – zici că cineva a mutat albia Someşului Navigabil în dealul Zorilor.

L-am căutat pe proprietarul terenului şi am stat de vorbă cu el. Mi-a zis că totul a început în urmă cu trei ani şi, de atunci, se tot depune “materie” pe terenul său.

A făcut zeci de sesizări la Funăria lui Boc şi la Garda de Mediu, însă, previzibil (dă-l în mă-sa de cetăţean, nu-i investitor imobiliar să stăm preş la picioarele lui şi nici realizator de Untold să-I dăm şi nişte bani din banii clujenilor).

Nu s-a luat nici o măsură, nimeni dintre inutilii “atleţi” ai Poliţiei locale nu s-a rostogolit până la locul faptei, aşa că îtreaga zonă verde s-a transformat într-o goapă de gunoi.

Uite, dacă Emil Boc, Excelenţa Sa, Maestrul Şef vrea să-I fie cu adevărat de folos amicei Elena Udrea, acum are loc adecvat (conform propriilor principii) să-i strămute pe romii care încurcă la Pata Rât.

Sper că, dincolo de glume (unele, recunosc, proaste), papagalii ăia din Funăria lui Boc şi Garda de Mediu, care ne mănâncă degeaba banii din taxe şi impozite, cu salarii demne de medici, să îşi rostogoleacă burdihanele în zonă şi să ia măsurile care se impugn: depistarea nesimţiţilor şi igienizarea terenului pe banii acelor nesimţiţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *