Rautacisme

Eckstein-Kovacs Peter, dezamăgit de faptul că liderii USR-PLUS nu au avut nimic de spus comunităţii maghiare din Cluj. Ce să-ţi facem, dom'le, dacă tânărul Cioloş a fost membru al PUNR şi al Vetrei Româneşti?

„Vin din Piața Unirii. Mai înainte, Piața Libertății sau Főtér, Piața Centrală cum zic ungurii. Primul miting electoral USR/PLUS cu Barna, Cioloș și echipa. Lume multă și bună în piață. Inclusiv mulți maghiari, care sunt cam 50.000 de suflete în oraș. Nici un cuvânt către – ei, despre – ei. Poate data viitoare….”, a scris pe pagina sa de socializare Eckstein-Kovacs Peter după mitingul de duminică al Alianţei USR-PLUS.

Ca să înţelegeţi lipsa de apetenţă pentru concetăţenii noştri maghiari, este bine să CITIŢI ACEST MATERIAL: Naționalistul securist vopsit în tehnocrat. Dacian Cioloș a fost președintele PUNR Tineret și vicepreședinte al Junimii Uniunea Vatra Românească.

Chiar dacă domnia sa neagă cu înverşunare evidenţa documentelor prezentate în material, asta explică atitudinea avută la mitingul de ieri. Când ai fost premiant lângă Ghiţă Funar, n-o s-o rupi în amabilităţi cu Eckstein-Kovacs Peter, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *