Din oras

Echipa de baschet feminin a Universitatii se intareste! Azi, PATRU super-transferuri!

Doua romance, dintre care una revine la Cluj, o sarboaica si o americanca sunt alte patru transferuri anuntate de conducerea echipei de baschet feminin a Universitatii compusa din presedintele Florin Covaciu si directorul executiv Liviu Alexa.

Dupa fantastica revenire a capitanului echipei, Flavia Ferenczi, care se intoarce acasa dupa un an de absenta, astazi s-au semnat si perfectat actele de transfer pentru Georgiana Plavitu, Gabriela Magurean, Shanara Clark si sarboaica Marija Parlja.

“Anul acesta vom avea un lot considerabil intarit. Este meritul lui Liviu Alexa care a facut in trei zile cat nu s-au facut la club in ultimul an si care mi-a redat speranta ca putem schimba impreuna lucrurile. Sunt un presedinte fericit fiindca pot sa ma ocup de partea sportiva in liniste, fara presiune.

Din America o vom aduce pe Shanara Clark de 23 de ani, o jucatoare foarte inalta, 1.93 metri si foarte puternica. Are o inteligenta speciala in joc, un foarte bun rebounder, e o buna aparatoare, dar si o marcatoare adevarata din aceasta postura, cu o medie de peste 15 puncte pe meci.

 

Gabriela Magurean, care va juca pe pozitia 4-5, este o jucatoare tanara, inalta si cu un potential special. Sunt convins ca vom face treaba foarte buna cu ea.

 

Georgiana Plavitu este o jucatoare care, practic, revine la Cluj, pleaca foarte bine pe contraatac si are un sut bun de la distanta.

 

Sarboaica Marija Prlja este o surpriza pentru publicul clujean care sper sa aprecieze acest efort. Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa o aducem, cunoaste bine campionatul romanesc si este, dupa parerea mea, unul dintre cei mai buni fundasi din campionat”, a declarat Florin Covaciu, presedintele sectiei, care nu a dorit sa ofere detalii despre alte transferuri.

“Vom mai avea suprize, fiti convinsi”, a incheiat el. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *