PubliNews

Early booking in Nisipurile de Aur – Concediu frumos pe bani putini!

Alegerea destinatiei pentru concediul de vara reprezinta un ritual bine pus la punct de majoritatea romanilor. Discutiile in grup sau in familie, cautarea pe internet a recomandarilor si solicitarea ofertelor de la agentii sunt doar cateva puncte importante din agenda. Pentru a scuti romanii de acest fenomen epuizant, Alis Holidays le propune ofertele de early booking cu reduceri de peste 20% la sejururile in Bulgaria – Nisipurile de Aur.

In perioada primelor luni ale anului, turistii se gandesc deja la concediul de vara. Tarifele mici si gama variata de oferte turistice ii pun pe ganduri pe acestia. Pentru inceput se discuta in interiorul familei sau a cercului de prieteni care va fi destinatia castigatoare sau cel putin care sunt cele trei variante de regiuni. Mai apoi, perindatul de la o agentie la alta s-a transformat in emailuri stufoase, in solicitari de recomandari etc. 

Pentru a reduce din timpul petrecut de turisti in alegerea destinatiei de concediu, in vara, agentia de turism Alis Holidays propune sejururile de 7 nopti in Nisipurile de Aur – Bulgaria, achizitionate prin sistemul de reduceri earlybooking.

Golden Sands sau Nisipurile de Aur este o regiuna invaluita in mister. Numele statiunii provine dintr-o veche legenda locala care aminteste de niste pirati care au ingropat o mare comoara pe faleza Marii Negre, la nord de orasul Varna, iar natura s-a razbunat pe acestia, transformand aurul intr-un nisip fin si splendid.

Statiunea Nisipurile de Aur este recomandata atat familiilor cu copii, cat si tinerilor care gasesc in aceasta zona numeroase posibilitati de distractie: baruri, discoteci si cluburi moderne. Pentru iubitorii de sport, exista mai multe terenuri de tenis in aer liber sau acoperite, terenuri de fotbal, un club de echitatie. Una dintre atractiile statiunii Nisipurile de Aur este Aquapolis, un parc de distractii acvatic, fiind primul de acest gen din Bulgaria.

Un exemplu de hotel care se potriveste atat pe gustul tinerilor cat si a familiilor este – Hotel Elena 4*. In perioada: 10-17 iunie 2016 tariful achizitionat prin oferta de early booking a celor de la Alis Holidays, este de 165 euro/persoana in camera dubla/all inclusive. Astfel, se va achizitiona un sejur de 7 nopti la tariful specific pentru 6 nopti. Transportul va fi cu autocarul cu pornire din Cluj Napoca – Bulgaria la tariful de 59 euro/persoana/dus-intors.

Alis Holidays reprezinta una din cele mai active agentii de turism din Transilvania, facand parte din grupul Alis care detine o experienta de peste 10 ani in transportul de persoane. in completarea diviziei de incoming, agentia se axeaza, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi si circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. in plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul romanesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. 

Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *