Din oras

E sau nu e înclinată rampa de la Compania de Transport Public? Liviu Neag revine cu o clarificare scrisă, după ce la telefon a vorbit evaziv cu reporterul Ziar de Cluj

Multe instituții publice din Cluj-Napoca nu au rampă corespunzătoare pentru accesul persoanelor cu handicap. Sediul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca este una dintre aceste instituții. Tocmai din acest motiv este ocolit de câteva luni de către persoanele cu dizabilități. Rampa este înclinată la 70 de grade și este dificil de urcat cu un cărucior sau scaun rulant. Acest lucru a fost semnalat de Ziar de Cluj într-un material publicat recent.

Redactorul Ziar de Cluj l-a contactat telefonic pe Liviu Neag, șeful CTP Cluj-Napoca pentru a ne explica de ce este inaccesibil sediul pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Neag nu a luat în serios această problemă când l-am contactat telefonic, dar după publicarea articolului nostru în care am prezentat mărturia unui tânăr imobilizat în scaunul cu rotile care nu poate urca rampa de la CTP singur, șeful companiei s-a grăbit să ne trimită un drept la replică în care explică situația rampei. Ar fi fost mai simplu, dacă domnul Liviu Neag ne-ar fi răspuns din start întrebărilor noastre și nu ar fi revenit ulterior cu dreptul la replică.

Vom reda integral mai jos dreptul la replică legat de dilema rampei de la sediul CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *