Rautacisme

E pregătit orașul pentru zăpadă? Emil Boc: „Am fost la lansarea prezentării de utilaje, am fost moderat impresionat de pregătirea teoretică”

Scris de 299

Este pregătit Clujul pentru prima zăpadă, iminentă de acum încolo? Primarul Boc s-a declarat astăzi la radio „moderat impresionat de pregătirea teoretică”, după ce, practic, săptămâna trecută a inspectat utilajele în cadrul unei ședințe foto, pentru pagina sa electorală de Facebook.

Edilul a postat 34 de fotografii, pentru ca alegătorii să-l vadă din unghiurile care îi favorizează imaginea politică cel mai bine. Noi vă oferim doar o mică selecție de fotografii cu vizita de lucru a tovarășilor edili liberali:

„Eu am fost în 15 la lansarea prezentării de utilaje, era să zic de modă, între ghilimele, adică, am fost la inspecția de front, cum se spune în Armată sau la șantierele astea, și vreau să vă spun că am fost moderat impresionat de pregătirea teoretică. Adică, oamenii ăștia care au venit noi în oraș, Supercom-ul, pot să vă spun că până acum n-am observații majore! Asta l-a determinat și pe ăla de dincolo, pe Brantner, care este pe celălalt sector, să ridice standardele. Vedeți ce înseamnă competiție? Uitați ce înseamnă competiția!”, a declarat astăzi Emil Boc, la radio.

În 12, nu în 15, când a lansat pe pagina sa de Facebook prezentarea de utilaje, era să zicem, de modă, primarul Boc a precizat:

„Comandamentul de deszăpezire: utilajele de deszăpezire sunt pregătite pentru sezonul rece

Comandamentul central de deszăpezire este activ în perioada 15 noiembrie 2021 – 15 martie 2022 și supravegheză activitatea de deszăpezire, verificând modul în care societățile responsabile își realizează sarcinile privind deszăpezirea și combaterea poleiului.

Am vizitat astăzi parcurile auto și de utilaje ale celor doi operatori care asigură deszăpezirea în municipiu, iar utilajele sunt pregătite pentru intervenție.

Se va interveni pe un număr de 735 străzi: SUPERCOM (Sector 1) – Total: 393 străzi (din care 39 introduse anul acesta) și BRANTNER (Sector  2) – Total: 342 străzi (din care 15 introduse anul acesta).

Este important ca cetățenii să știe că străzile sunt împărțite în trei grade de urgență. Prioritare sunt zonele în care circulă mijloace de transport în comun și arterele centrale, care riscă blocarea circulației în întreg orașul în cazul în care nu sunt curățate și străzile în pantă. După intervenția pe străzile de urgență I, se trece la deszăpezirea străzilor din categoriile urgență II și III.

Clujenii au la dispoziție următoarele numere de telefon pentru a anunța orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe raza municipiului:

– 0264/431753 – Dispeceratul Central al Primăriei (disponibil non-stop) sau telefonul primarului 0264/984.”

Cu teoria stăm bine, însă practica ne omoară de obicei pe drumurile de categoriile II și III, deszăpezite numai de razele soarelui și de căldura degajată de eșapamentul mașinilor, după ce trec destule, vreo câteva zile la rând.

Cu imaginile de mai sus în minte, sunați la dispeceratul Primăriei atunci când prima zăpadă va lua autoritățile iar prin surprindere, în ciuda pregătirii teoretice moderat impresionante.ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
 • Acum 14 hours General
  CAPCANA MORTALĂ DE LA CIUCEA: O tânără de 21 de ani a murit , alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au ajuns la spital. NU EXISTĂ SĂPTĂMÂNĂ FĂRĂ ACCIDENTE ÎN ZONĂ
 • Acum 16 hours In vizor
  Judecătorii clujeni au dispus dizolvarea unei firme pe care Elena Udrea o avea împreună cu fosta soție a unui șef din SRI
 • Acum 17 hours Cooltura
  Manifest pentru cultură în Cluj-Napoca: ”Dezvoltarea economică a orașului e în creștere, dar organizațiile culturale sunt la limita supraviețuirii”
 • Acum 17 hours In vizor
  Varză IT à la Cluj. De ce scandalul firmei acuzate c-a stricat Cyberpunk 2077 e mai grav decât crezi
 • Acum 1 day Justitie
  PROBLEME LA ”LIGA LUI MITICĂ”: Se reia procesul RDS/RCS, în care Dumitru Dragomir a scăpat de condamnarea la 4 ani de închisoare
 • Acum 1 day Vocea ta
  Încă unui ”client” al parcării de lux a Spitalului Clinic Județean de Urgență i-a fost ”fracturat” portofelul. LIPSA DE INFORMARE CORECTĂ face victime. Ar putea și conducerea SCJU să iasă din starea de ”miserupism” față de pacienți și aparținători și să INFORMEZE
 • Acum 1 day Jos palaria
  O echipă de studenţi ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca a obţinut locul I la o competiţie în domeniul ingineriei seismice desfăşurată în SUA
 • Acum 1 day Din oras
  Cea mai bună calitate a vieții! Primăria mondernizează 21 de locuri de joacă pentru copii tocmai în vacanța de vară
 • Acum 1 day PubliNews
  Movie Nights revine la Iulius Mall Cluj – Povestea surorilor Williams, primul film care va rula pe marele ecran
 • Acum 1 day Din oras
  Modernizare inutilă: în locul parcării din fața bisericii Sf. Petru, Primăria a realizat un scuar neumbrit, evitat ziua de trecători
 • Acum 1 day General
  A DAT BUNUL DUMNEZEU și e gata Baza Sportivă ”La Terenuri”. Excelența Sa, Însuși El, Primarul, anunță că poate fi inspectată ”la milimetru”. Așa vom face, dar mai încolo, cât încă nu e proaspăt vopsită
 • Acum 1 day Din oras
  Clujul Verde, Cultural: Stagiunea Operei și Teatrului Național se încheie cu parcul din jur tot în șantier
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE