Rautacisme

E pregătit orașul pentru zăpadă? Emil Boc: „Am fost la lansarea prezentării de utilaje, am fost moderat impresionat de pregătirea teoretică”

Este pregătit Clujul pentru prima zăpadă, iminentă de acum încolo? Primarul Boc s-a declarat astăzi la radio „moderat impresionat de pregătirea teoretică”, după ce, practic, săptămâna trecută a inspectat utilajele în cadrul unei ședințe foto, pentru pagina sa electorală de Facebook.

Edilul a postat 34 de fotografii, pentru ca alegătorii să-l vadă din unghiurile care îi favorizează imaginea politică cel mai bine. Noi vă oferim doar o mică selecție de fotografii cu vizita de lucru a tovarășilor edili liberali:

„Eu am fost în 15 la lansarea prezentării de utilaje, era să zic de modă, între ghilimele, adică, am fost la inspecția de front, cum se spune în Armată sau la șantierele astea, și vreau să vă spun că am fost moderat impresionat de pregătirea teoretică. Adică, oamenii ăștia care au venit noi în oraș, Supercom-ul, pot să vă spun că până acum n-am observații majore! Asta l-a determinat și pe ăla de dincolo, pe Brantner, care este pe celălalt sector, să ridice standardele. Vedeți ce înseamnă competiție? Uitați ce înseamnă competiția!”, a declarat astăzi Emil Boc, la radio.

În 12, nu în 15, când a lansat pe pagina sa de Facebook prezentarea de utilaje, era să zicem, de modă, primarul Boc a precizat:

„Comandamentul de deszăpezire: utilajele de deszăpezire sunt pregătite pentru sezonul rece

Comandamentul central de deszăpezire este activ în perioada 15 noiembrie 2021 – 15 martie 2022 și supravegheză activitatea de deszăpezire, verificând modul în care societățile responsabile își realizează sarcinile privind deszăpezirea și combaterea poleiului.

Am vizitat astăzi parcurile auto și de utilaje ale celor doi operatori care asigură deszăpezirea în municipiu, iar utilajele sunt pregătite pentru intervenție.

Se va interveni pe un număr de 735 străzi: SUPERCOM (Sector 1) – Total: 393 străzi (din care 39 introduse anul acesta) și BRANTNER (Sector  2) – Total: 342 străzi (din care 15 introduse anul acesta).

Este important ca cetățenii să știe că străzile sunt împărțite în trei grade de urgență. Prioritare sunt zonele în care circulă mijloace de transport în comun și arterele centrale, care riscă blocarea circulației în întreg orașul în cazul în care nu sunt curățate și străzile în pantă. După intervenția pe străzile de urgență I, se trece la deszăpezirea străzilor din categoriile urgență II și III.

Clujenii au la dispoziție următoarele numere de telefon pentru a anunța orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe raza municipiului:

– 0264/431753 – Dispeceratul Central al Primăriei (disponibil non-stop) sau telefonul primarului 0264/984.”

Cu teoria stăm bine, însă practica ne omoară de obicei pe drumurile de categoriile II și III, deszăpezite numai de razele soarelui și de căldura degajată de eșapamentul mașinilor, după ce trec destule, vreo câteva zile la rând.

Cu imaginile de mai sus în minte, sunați la dispeceratul Primăriei atunci când prima zăpadă va lua autoritățile iar prin surprindere, în ciuda pregătirii teoretice moderat impresionante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *