Sanatate

E MAI SIGUR LA UNTOLD DECÂT LA RESTAURANT: 15 bolnavi au decedat de ieri până azi în Cluj, iar la ATI sunt internate 80 de persoane. MULȚUMIM, EMIL BOC!

În ultimele 24 de ore, în județul Cluj au fost confirmate 157 de noi cazuri de coronavirus. 15 bolnavi au decedat de ieri până azi, iar la ATI sunt internate 80 de persoane.

CITEȘTE: Rata incidenței la Cluj este de 5,12. Peste 150 de persoane au fost depistate cu COVID în ultimele 24 de ore

CITEȘTE: Situația paturilor disponibile de la secțiile ATI din țară. Cluj, supraglomerat de pacienți în stare gravă

265.000 de persoane au participat la festivalul de muzică pe stick al plodului de sereist de Sebeș-Alba, Buta, pe care-l ține în brațe Boc. Mască nu s-a purtat, inclusiv edilul șef de mânuță cu soția ne-au demonstrat că legea e facultativă la Cluj-Napoca, e după cum vrea mușchii principelui de Răchițele.

Dar Emil Boc minte şi neagă evidenţa în continuare: „Nu petrecerile și Untold sunt problema pandemiei la Cluj, ci rata de vaccinare”. Chiar nu mai are nici o jenă să mintă, în ciuda evidenţei?

Ia citiți ce zicea Maestrul Boc: „Untold nu va fi în pericol. Valul patru va fi mult diminuat. Vaccinarea reprezintă calea sigură spre revenirea la normalitate”

Prin urmare, din punctul nostru de vedere, Emil Boc ESTE VINOVAT MORAL (dacă are noţiunea şi educaţia necesară să accepte asta), ȘI PENAL (dacă se trezesc din somnul de frumusețe procurorii), PENTRU FIECARE ÎMBOLNĂVIRE, FIECARE RESTRICŢIE, FIECARE DECES. Deşi i s-a atras atenţia constant, cu privire la venirea celui de-al patrulea val de Covid-19, că la festivaluri similare, cu toate măsurile luate, participanţii s-au îmbolnăvit, DIN LĂCOMIE DE IMAGINE a decis să-i pună în pericol pe clujeni ca să-i umple teşchereaua plodului de securist de Sebeş-Alba, amicul Buta.

Zilele trecute, nesimțiții de organizatori ai festivalului de muzică pe stick, Untold, și-au prezentat și s-au fălit cu filmulețul ”amintire” (AFTERMOVIE UNTOLD-19 – ”so magical”, nu e așa: că au decedat oameni din cauza inconștienței și lăcomiei lor”), a ceea ce s-a întâmplat la festival. Băi, dar nici măcar un NESIMȚIT din cei 265.000 de participanți nu poartă mască – așa cum s-au lăudat organizatorii și cum erau OBLIGAȚI DE LEGE. Cu toate acestea, nu am văzut ca nici un procuror să se urnească din fotoliu și să deschidă un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolii!

 

Imaginea care sperie: O mare de oameni fără măști, la UNTOLD: „Să vedeți jihad în două săptămâni”. Ce spun organizatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *