Rautacisme

E joi, e zi de presă de chitanțier, Emil Boc ne dă știrea mult așteptată: OSĂ funcționeze semafoarele de pe Calea Mănăștur ”până la sfârșitul anului”

Este că nu v-ați fi aștetat să aflați această știre de importanță locală ce transcede până la a pune Clujul pe harta Orașelor Lumii care au străzi semaforizate până la sfârșitul anului?

Poate vroiați să știți când OSĂ fie gata strada Universității, strada Kogălniceanu, adiacentele, cei 2 kilometri de Centură Metropolitană, malurile Someșului, el însuși navigabil, reamenajarea Cetățuii, putoarea de la Pata Rât sau Aiton și Rediu (depinde de unde bate vântul), chestii gen: când nu se vor mai inunda străzile municipiului și nu vor mai fi navigabile la fiecare ploaie, dacă s-a terminat cu sinecurile de partid în pita banilor publici, dacă mai există Șurubaru, dacă consilierul local al PNL Cluj-Napoca, Loredana Pop, își va putea cumpăra curând locuința ANL, dacă domnul Buta îl cheamă la Untoldul de Iarnaă (Târgul de Crăciun proaspăt concesionat plodului de sereist) pe Armin să cânte în duet cu Hrușcă șamd?

În rest, dacă OSĂ funcționeze semafaroarele de pe Calea Mănăștur până la sfârșitul anului, așa cum funcționează orice din acest municipiu, OSĂ ne bucurăm.

Totuși, de banii dați săsupraviețuiască presa de chitanțier, nu mai bine organizezi tu, măi, Măiestrică, Excelentule, conferințe de presă, așa cum legea aceea pe care-ți place să o nesocotești din toate pozițiile îți cere? O adevărat Kamasutră consumi mătăluță cu Legea aplicată după cum dictează mușchișorii tăi.

”Circulație deschisă în întregime a fost de la 1 septembrie, așa cum am promis. De când a început școala, în sens larg, de atunci s-a putut circula pe patru benzi. Și lucrările continuă până la sfârșitul anului, când are termen de finalizare proiectul; se vor face inclusiv semaforizările, trotuarele, toate lucrările celelalte care trebuie să fie făcute. Vor fi realizate conform prevederilor legale”.

Bla-bla-bla, conform ce? ”Prevederilor legale”? Moahahahahahaha!