De cartier

E fain la Cluj! Dar nu și în cartiere, unde e bătaie de joc!

În cartierul Iris, pe strada Oașului s-au efectuat recent săpături la o gură de canalizare. Lucrări normale, chiar dacă strada a fost reabilitată în întregime în urmă cu 8 ani. Asta e, se mai strică! Anormal este însă, pentru Clujul anului 2020, care se consideră fain, în care primarul clamează calitatea extraordinară a vieții, modul în care arată strada, la câteva zile după încheierea lucrărilor.

În pătratul decupat în asfalt s-a turnat beton, s-au aruncat 3 indicatoare pe jos și v-am pupat pe portofel!

E fain la Cluj! Dar nu și în cartiere, unde e bătaie de joc.

„Astăzi, strada Oașului este realizată în proporție de 100%. Obiectivul nostru a fost ca în această toamnă să terminăm drumul și ne-am ținut de promisiune. Am redat strada locuitorilor din această zonă, de la una impracticabilă, la o stradă cu 9 metri lățime, cu trotuare pe ambele părți. Am întâmpinat dificultați pe această stradă cu privire la drenarea pârâurilor și a apelor care curg spre această stradă, cu zidurile de sprijin care au trebuit să fie făcute pe o porțiune extinsă și cu lucrările de utilități, canalizare, electricitate și termoficare”, a explicat primarul Emil Boc, în 28 noiembrie 2012, la inaugurarea străzii, ocazie cu care a ciocnit și un pahar de plastic cu localnicii.

8 ani mai târziu, strada tinde să redevină impracticabilă, datorită Doreilor care își bat joc de nervii șoferilor din Iris și, în ultimă instanță, de banul public. Numai că Primăria lui Emil Boc e departe, pe Moților, iar de acolo se vede doar Centrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *