Rautacisme

E fain la Cluj! 49 000 de euro, 18 mp de „finisaje moderne” în Mănăștur!

Criza sanitară nu a dus la o criză imobiliară, așa că pretențiile proprietarilor clujeni de garsoniere au rămas aceleași, ca înainte de pandemie.

„DOMUS REX va ofera spre vanzare garsoniera situata in cartierul Manastur, zona Calvaria, confort II, cu suprafata utila de 18 mp. Aceasta este finisata modern cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan si usa metalica. Garsoniera are orientare vestica, se vinde mobilata, utilata, dispune de centrala termica proprie, balcon inchis cu termopan, beci cu intrare de pe balcon si este amplasata intr-o zona excelenta aproape de mijloace de transport, zone comerciale, locuri de joaca si spatii verzi. Ideala pentru locuinta sau investitie!”, putem citi într-un anunț postat pe compariimobiliare.ro.

O garsonieră „finisată modern” pe vremea bunicii, după cum putem vedea în pozele de mai jos, cu intrare în beci direct de pe balcon, adică veți sta cu beciul rece la picioare, se vinde la Cluj pentru doar 49 000 de euro, plus comisionul agenției și taxele notariale! Ce mai! Un chilipir!

În plus, garsoniera este confort II, adică e puțin mai mare decât un coteț de găini.

Să vedem în fotografiile de prezentare ale acestei superoferte imobiliare ce înseamnă finisajele moderne de care dispune:

49 000 de euro, o cameră ponosită, cu bucătăria improvizată pe balcon, și-o baie înghesuită, 18 mp de finisaje „moderne”, cu covorul bunicii pe jos, cu mușamaua bunicului pe masă, cu faianță din anii ’90.

Cu 49 000 de euro, în alte orașe, puteți cumpăra un apartament de 2-3 camere. Dar e fain la Cluj! Chiar și pe timp de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *