Sport

E disperare mare la ”U” Cluj dacă se sapă după Neluțu Ovidiu Sabău care n-a mai antrenat de aproape un deceniu!

Să ne amintim că acum 8 ani, Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la cariera de antrenor, motivul principal fiind implicarea prea mare a conducerii. Sabău nu a mai antrenat o echipă din 2014, atunci când a fost tehnicianul lui ASA Târgu Mureș. În 2016 era managerul ”U” Cluj și și-a depus demisia după un baraj pentru promovare în prima ligă pierdut de echipă, asumându-și acel eșec. A fost și ultima funcție pe care Ioan Ovidiu Sabău a deținut-o în fotbal. În primăvara acestui an, a mărturisit, într-o emisiune la Look Sport +, că nu poate să lucreze în anumite condiții și nu își dorește să facă compromisuri.

  • ”Nu mă mai regăsesc eu. Nu aş vrea să se înţeleagă că eu sunt cel bun, foarte bine pregătit şi ceilalţi sunt slabi. Simt eu că nu pot să lucrez în anumite condiţii pe care eu le simt, iar compromisuri nu îmi place să fac. Nu îmi place să intru în conflicte cu ceilalţi. Nu îmi place, la fel, să mi se impună în această meserie anumite lucruri. Prefer să fac eu pasul înapoi, aşa cum cred eu că mai mulţi au făcut-o.”, declarat Ioan Ovidiu Sabău, în primăvara acestui an, în cadrul emisiunii ”Meciul vieţii”, de pe Look Sport+.
Păi înseamnă că ”nimerește” ”perfect” la ”U” Cluj a cărei conducere l-a pus pe lista de ”discuții” din 4 ianuarie, zi în care se va căuta un înlocuitor pentru Eugen Neagoe.
”Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la Prima Sport, unde este analist.