Sport

E disperare mare la ”U” Cluj dacă se sapă după Neluțu Ovidiu Sabău care n-a mai antrenat de aproape un deceniu!

Scris de 1198

Să ne amintim că acum 8 ani, Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la cariera de antrenor, motivul principal fiind implicarea prea mare a conducerii. Sabău nu a mai antrenat o echipă din 2014, atunci când a fost tehnicianul lui ASA Târgu Mureș. În 2016 era managerul ”U” Cluj și și-a depus demisia după un baraj pentru promovare în prima ligă pierdut de echipă, asumându-și acel eșec. A fost și ultima funcție pe care Ioan Ovidiu Sabău a deținut-o în fotbal. În primăvara acestui an, a mărturisit, într-o emisiune la Look Sport +, că nu poate să lucreze în anumite condiții și nu își dorește să facă compromisuri.

 • ”Nu mă mai regăsesc eu. Nu aş vrea să se înţeleagă că eu sunt cel bun, foarte bine pregătit şi ceilalţi sunt slabi. Simt eu că nu pot să lucrez în anumite condiţii pe care eu le simt, iar compromisuri nu îmi place să fac. Nu îmi place să intru în conflicte cu ceilalţi. Nu îmi place, la fel, să mi se impună în această meserie anumite lucruri. Prefer să fac eu pasul înapoi, aşa cum cred eu că mai mulţi au făcut-o.”, declarat Ioan Ovidiu Sabău, în primăvara acestui an, în cadrul emisiunii ”Meciul vieţii”, de pe Look Sport+.
Păi înseamnă că ”nimerește” ”perfect” la ”U” Cluj a cărei conducere l-a pus pe lista de ”discuții” din 4 ianuarie, zi în care se va căuta un înlocuitor pentru Eugen Neagoe.
”Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la Prima Sport, unde este analist.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Din oras
  Mașina de vot a lui Boc a fost convocată în ședință extraordinară. S-a votat, dar s-a și adoptat (și, viceversa)
 • Acum 8 hours Politica
  În următoare ședință de Consiliu Județean se prefigurează la vot scumpiri la salubritate
 • Acum 9 hours Justitie
  SĂ APĂRĂM PLAGIATUL CU DINȚII. Ai Justiției, firește: În apărarea onoarei nereperate, Lucian Bode mai deschide un proces la București
 • Acum 9 hours Editorial
  Mult prea competentul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia. Dar este atâta de ratat ca om și profesie încât ”sistemul” nu poate găsi unul mai bun
 • Acum 9 hours Sanatate
  N-A PLECAT, NU S-A ASCUNS: În noul raport COVID, crește numărul de infectări și se raportează zeci de decese în doar câteva zile
 • Acum 10 hours In vizor
  Curtea de Conturi a găsit abateri financiare de peste 9 milioane lei la Primăria Cluj-Napoca. Mai pune Boc un milion de la el și-i dă la ”U” Cluj
 • Acum 11 hours Sport
  ”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum încearcă PSD și PNL să scape de cartoful fierbinte al pensiilor nesimțite, cunoscute în ”famiglie” drept ”speciale”
 • Acum 11 hours Jos palaria
  NU ARATĂ RĂU: Muzeul de Istorie a Farmaciei se pregătește de deschidere
 • Acum 12 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Headhunter-ii, târgurile de cariere şi platformele de recrutare îţi vând ceva. Astăzi este munca remote. Mâine săptămâna de patru zile. Poimâine, pensia la 45 de ani. Ai grijă ce cumperi!
 • Acum 12 hours Eveniment
  SIMULARE BAC: Elevii dau astăzi proba scrisă la Limba română
 • Acum 13 hours Politica
  Marcel Ciolacu: ”PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”
 • Acum 13 hours Din oras
  CHIRII A LA ”E FAIN LA CLUJ”: Cu buda lângă aragaz, arome ca la ”mama acasă”…
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE