Politica

După trei luni de criză politică şi vreo 18.000 de români morţi de COVID-19, România are un nou guvern. Mulţumim!

După aproape trei luni de criză politică, România are din nou un Guvern cu puteri depline. Guvernul condus de Nicolae Ciucă fost învestit în Parlament cu susținerea PSD, PNL, UDMR și al grupului Minorităților Naționale. Guvernul Ciucă a fost învestit cu 318 voturi „pentru” și 126 „împotrivă”.

Nicolae Ciucă: „Mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat votul de încredere, dar și celor care nu ni l-au acordat. Este foarte important să știți că am înțeles că ne-am asumat o răspundere foarte mare, am înțeles și recomandările făcute din partea opoziției. Suntem un guvern al României și vom face tot ceea ce este posibil să avem în centrul atenției cetățeanul. Mulțumindu-vă încă o dată, vă rog să ne dați voie să mergem și să ne apucăm de treabă.”

Tot astăzi, Guvernul Ciucă va depune jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis și tot astăzi va fi convocată și prima ședință de Guvern.

Acordul politic pentru formarea Coaliţiei Naţionale pentru România – coaliţie de guvernare este valabil pentru perioada 2021-2024.

Să vedem cât rezistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *