Rautacisme

Dupa plecarea baronului Morosanu, PNL Huedin se pregateste sa propuna un primar fara BAC

Organizatia PNL Huedin a depins un miliard de ani de primarul Mircea Morosan.

Baiat de moda veche, poate mai politician ca Buda, dar pastor peste un oras explodat, care merita mai mult si de care Morosan si-a batut joc. Huedinul nu-i Las Vegas, nici Morosan vreun Obama.

Dar pare ca au gasit un Obama.

Lipsa de cadre precum si a candidatilor de calitate isi spune cuvantul in zilele astea, dupa retragerea lui Moro, care a pus ceva milioane deoparte.

PNL Huedin, o organizatie inchisa care de ani de zile nu a primit membri noi, are acum dificultati majore in nominalizarea candidatului la functia de primar si la alcatuirea listei de consilieri locali.
Dupa ce au cautat cu disperare in tot orasul un ok candidat la fotoliul de primar, cei din PNL Huedin par sa fi gasit solutia. Un membru de partid fara BAC si cu genom rrom este solutia partidului pentru pastrarea conducerii orașului dupa retragerea tov. dr. Mircea Moroșan. Penelistii isi fac acum curaj ca sa-l anunte in zilele urmatoare.
Este vorba despre consiliului local PNL Mereu Liviu.

Acuma, sa tineti minte de la noi: Oana Goga. Ziar de Cluj va recomanda sa va ganditi la o gagica desteapta si muncitoare, mult deasupra lui Morosan. Speram ca a scapat de influentele coiosului mason… ala… atat de important ca i-am uitat numele.

Oana, te sustinem!