Din oras

Dupa mai multe incercari esuate, Primaria scoate din nou la licitatie “terasele” de langa Canalul Morii

Dupa inaugurarea din 2011 a pietonalului de pe Andrei Saguna, investitie de 1,6 milioane de lei, municipalitatea a scos de mai multe ori la licitatie spatiile destinate pentru terase de aici. De fiecare data procedura a fost anulata din lipsa de oferte. Asa ca locul teraselor promise a fost luat de masini parcate,tot mai multe in fiecare zi. Desi la un moment dat oficialii Primariei recunoscusera esecul acestei investitii, acum se pare ca nu vor sa renunte si fac o noua licitatie pentru cele 9 terase de langa Canalul Morii. Ofertele se deschid maine, iar pretul minim care poate fi ofertat este de 42 de lei pe metru patrat pe luna.

In total sunt noua spatii care pot fi licitate, cuprinse intre 15 si 64 de metri patrati. Punctajul se acorda in functie de pretul cat mai mare, de proximitatea grupului sanitar pentru clienti  si daca ofertantul are sau nu in proprietate/chirie un imobil pe aceasta strada.

Contractul de inchiriere se incheie pe o perioada de trei ani, fara posibilitate de prelungire. Chiriasii au obligatia de a dota terasele cu mobilier urban unitar, care sa se potriveasca zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *