De cartier

După ce trotuarul de pe Bdul Titulescu a ajuns parcare publică, Primăria a împânzit spațiul verde cu materiale de construcție

Nici toamna, nici vremea rece nu poate opri „demarările” Primăriei în reabilitarea blocurilor. Din contra, programul continuă mai abitir decât pe timpul verii, când șantierele erau amorțite. Acum, spațiul verde de pe ditamai Bulevardul Nicolae Titulescu din cartierul cu pretenții Gheorgheni, a fost împânzit de „matereale” (vorba lui Iohannis) de construcție: una peste alta, de la scânduri, scări și alte matereale necesare izolării termice a blocurilor, toate au fost aruncate pe spațiul verde, spre încântarea locatarilor și mulțumirea pietonilor, care după ce au rămas fără trotuar, din cauza faptului că administrația locală a transformat spațiul pietonal de pe Titulescu în parcare publică odată cu înființarea unei benzi de transport public, acum, clujenii pot admira cum materealele termoizolante ajung până pe trotuar. 

Creșterea eficienței energetice a blocurilor din Municipiul Cluj-Napoca, proiect „demarat” de Primărie prin intermediul fondurilor europene – valoarea totală a proiectului fiind de 6.825.317,97 lei – din care contribuția Uniunii Europene – 3.205.456,97 lei, scuză orice nefăcută: de bună seamă, șantierele cu care clujenii au început deja să se obișnuiască, presupun multe utilaje și matereale de construcție aruncate peste tot, multă mizerie la care publicul este nevoit să închidă ochii, pentru ca in final administrația locală să aibă motive de laudă, iar edilul, poze de facebook. 

Până aceste proiecte vor deveni realizări ale administrației locale, puținul spațiu verde este distrus, după cum și trotuarele sunt distruse de autoturismele parcate pe spațiul destinat pietonilor. 

CITEȘTE ȘICum a transformat Primăria trotuarul de pe un întreg bulevard într-o parcare, iar în locul parkingurilor a desenat cu creta pe asfalt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *