Din oras

După ce doi tineri au fost amenințați cu cuțitul, polițiștii au verificat autobuzele

Doi tineri au fost amenințați verbal, agresorii având și cuțite la ei, în mijloacele de transport în comun. În urma acestor incidente, polițiștii clujeni au organizat o serie de acțiuni stradale și în trafic, pentru prevenirea unor fapte antisociale, violente.

 

În intervalul orar 15.00-17.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secțiilor Urbane 1-7 Poliție, alături de jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca și polițiști locali au acționat pentru combaterea infracţiunilor comise în mijloacele de transport public, în stațiile acestora și în zonele aglomerate, favorabile comiterii faptelor de furt din buzunare și genți.

 

Au fost efectuate verificări pe principalele rute ale mijloacelor de transport public, respectiv pe rutele Memorandumului – Cartierul Mănăștur, Gheorgheni – Piața Mărăști – Memorandumului, Observatorului –Piața Cipariu – Piața Mihai Viteazu, Regionala C.F.R. – zona Ira.

 

În acest context, echipajele au legitimat 73 de persoane  care, prin comportament și prezența în mijloacele de transport în comun sau stații, ridicau suspiciuni și au fost verificate 70 de mijloace de transport în comun.