Editorial

Dumnezeu n-a fost liberal

Oricine e de vină pentru eșecul PNL, mai puțin cei care au îngropat partidul. Literalmente oricine.

Dacă faci greșeala să treci prin fața unui sediu PNL, ești în pericol să devii omul care a cauzat criza politică actuală. Liberalii vor organiza o conferință de presă și vor spune despre tine: „Acest străin care a trecut prin fața sediului partidului nu ne-a lăsat să guvernăm! Noi avem o echipă câștigătoare, dar ce să facem dacă această mână criminală a vrut să îngroape România?”

Cel mai nou țap ispășitor pentru incompetența liberală este Ludovic Orban. Bizara formă de viață intitulată Raluca Turcan a scos pe orificiul bucal următoarele: „Pe fond, matematic, Ludovic Orban semnează decizia de predare a PNL-ului în braţele PSD-ului, pentru că asta face: când te lasă fără majoritate parlamentară sau te ameninţă şi foloseşte în detrimentul actului de guvernare numărul de parlamentari pe care îl are, e ca şi cum te direcţionează spre PSD.

Şi aritmetica parlamentară diferă de aritmetica simplă. E foarte posibil chinuit să ne iasă un număr de voturi, dar după aceea să te trezeşti că, de fapt, oamenii aceia nu vin, nu există sau votează altfel.

Gestul politic al lui Ludovic Orban fracturează PNL şi ne aduce în situaţia de a fi deschişi negocierilor cu PSD, când de fapt subiectul putea să fie închis păstrând aceeaşi majoritate parlamentară”.

Bă, ți se rupe sufletul pentru săracii liberali. Cum voiau ei să rămână puri și neprihăniți, cum voiau ei să-și păstreze virginitatea și să nu ajungă să fie penetrați de PSD, da’ nu i-a lăsat nesimțitul ăla de Ludovic Orban!

Deci, nu Florin Cîțu e de vină că PNL a ajuns să se prostitueze pe la ciuma roșie, ci reptilianul de Orban! Că Ludovic Orban i-a demis pe Vlad Voiculescu și pe Stelian Ion, fără să consulte partenerii de coaliție. Și tot Ludovic Orban a generat criza politică, împingând USR-ul să iasă de la guvernare.

N-avea cum să fie Florin Cîțu, această reîncarnare a lui Brătianu! Și nici Klaus Iohannis n-avea cum să fie artizanul crizei politice, că se știe că președintele respectă Constituția și nu se bagă în bucătăria internă a partidelor.

E clar că geniul malefic care i-a săpat pe PNL-iști a fost omul Ocultei, Ludovic Orban! Vezi, mă, Ludovice, ce-i pui să facă? De unde erau salvatorii României, i-ai împins în pat cu PSD-ul! Ce suflet hain ai, Ludovice! Te-ai gândit că pot fi violați de PSD-iști? Te-ai gândit că pot lua o boală venerică? Nu te-ai gândit! Că numa’ la tine și la interesele tale meschine te gândești!

Alți vinovați pentru falimentul PNL sunt cei de la USR. PNL a plătit o campanie online prin care ni se spune că sataniștii de la USR „sabotează cu bună știință dezvoltarea României”.

Băi, USR-iștilor, chiar nu vă e jenă? Adică, PNL-iștii se chinuie să scotă România din rahat, și voi îi săpați? Nu vă e, bă, rușine să sabotați cel mai performant guvern de când a apărut conceptul de guvernare? Și acum știți ce trebuie să facă, din cauza voastră? Să facă alianță cu PSD-ul! Cu PSD-ul, bă, cel mai mare dușman al PNL, după cum spunea Florin Cîțu! Doar voi sunteți vinovați pentru refacerea USL-ului! O să aveți PNL-ul pe conștiință!

Și toate astea pentru că Dumnezeu n-a fost liberal, deci clar e de vină pentru că PNL a parcat România în șanț. Cât tupeu și pe Bărbos, să nu fie liberal! El, care e omnipotent și omniscient și știe cât bine a făcut PNL pentru România, să-și dea jos geaca galbenă! Din cauza lui Dumnezeu, PNL nu va avea încotro și va face dragoste cu PSD! Dacă rămân însărcinați? Să crească un copil din flori? Un copil din trandafiri?

Să-ți fie rușine, Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *