Rautacisme

Dumnezeu a ordonat distrugerea lui Emanuel Ungureanu. Etapa: terfelirea pe Romania TV

Il mai stiti pe medicul ala super tare, Dumnezeu, Lumina Galaxiei, Stalpul Cosmogonic, Zburatorul Lumii Medicale, Laserul Primordial? Il mai stiti, sigur il mai stiti, mai ales aia de i-ati fost pacienti si v-a luat cu japca mii de euro ca sa va faca drumul mai usor spre groapa.

Ei bine, Dumnezeu a aflat de la niste baieti care il venereaza pe El, Lordul, (in Cluj, exista trei feluri de baieti: aia care vor sa il aresteze pe Dumnezeu, dar nu prea reusesc, aia care nu vor sa il aresteze pe Dumnezeu, si aia care se prefac ca problema Dumnezeu nu exista), ca Emanuel Ungureanu, eroul tinerilor bolnavi de insuficienta renala cronica, vrea sa depuna un denunt nasol la DNA. Impulsiv nevoie mare, Dumnezeu s-a gandit ce ar putea face sa il opreasca pe Ungureanu si s-a gandit sa ii terfeleasca imaginea in presa. Dar pe „nationala”, ca sa dea un impact mai mare demersului.

In acest sens, Dumnezeu a achizitionat niscaiva servicii de publicitate pe Romania TV, asigurandu-si in subsidiar, ca doar Dumnezeu nu are nevoie de publicitate, serviciile unui asasin media clujean care sa se ocupe de murdarirea lui Ungureanu: ca de ce duce copiii in tabere la mare, ca de ce nu ii duce la spital (desi Emanuel ii duce), in fine, mizerii.

Ca sa nu stea Dumnezeu nelinistit ca de unde stie boul de Alexa despre planul sau, o sa ii spunem ca Alexa a fost informat de ceilalti baieti, aia care vor sa il aresteze pe Dumnezeu. 

Bine, aia au mai zis ceva, cu titlul de cancan: ca Dumnezeu da cu ghipsul in ecluza unei roscate si ca exista multe dovezi in acest sens, ca a aflat consoarta si ca e deranj mare, ca Dumnezeu e indragostit lulea si cate si mai cate.

Dar pe noi nu ne intereseaza cancanurile, ne intereseaza doar ca Dumnezeu sa stie ca in lupta asta Emanuel Ungureanu nu e singur. Ca mai suntem si noi. Si altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *