Din oras

Dulceata lu' Razvan a ajuns in centrul Clujului si se serveste cu cele mai apetisante clatite

Razvan, baiatul minune care sta in spatele brandului “Dulceata lu’ Razvan” este mai aproape de clujenii lui iubiti. Si-a deschis in centrul orasului un magazin concept, adica un loc in care prietenia e la ea acasa, iar mirosul imbietor te convinge sa intri sa savurezi cele mai bune clatite si dulceturi.

Razvan Rusu este tanarul de 25 de ani care le-a demonstrat tuturor ca nu ai nevoie de un job intr-o multinationala pentru a te simti implinit. “Dulceata lu’ Razvan” a ajuns in casele a mii de gurmanzi atat din tara, cat si in Londra, Roma sau Bruxelles. Cu toate astea, Razvan a sustinut intotdeauna ca in Cluj se simte cel mai bine, iar de astazi acest lucru e evident pentru toata lumea – langa magazinul Central s-a deschis un mic bistro unde se pot putea gusta magiunul cu ciocolata, clatite cu dulceturile preparate de Razvan, dar si papanasi cu dulceata de afine.

Cu alte cuvinte, in centrul orasului a aparut o „Razvanarie”. Bistroul s-a deschis astazi, in compania prietenilor brandului, care asteptau de cateva saptamani bune marea degustare oficiala. Momentat, bucatar sef la clatite e Paolo, un prieten venit din Italia venit sa il ajute, iar de micutul bistro se va ocupa Alexandra, iubita lui Razvan. Produsul „statement” este clatita la borcan, un preparat ce ii va cuceri pe impatimitii de dulciuri.

„Clatita la borcan e o clatita taiata fasii, cu un mix de dulceata, ciocolata si nuca. Clatita e cu borcan cu tot, pleci cu Razvan acasa. Asta e produsul care ne diferentiaza, nimeni nu mai vinde clatite la borcan. Ideea ne-a venit la un eveniment la care trebuia sa servim clatite si nu stiam cum. Aveam borcane goale si am incercat, iar rezultatul a fost apreciat”, povesteste Razvan.

„Razvanaria” este deschisa zilnic, intre 10.00 si 19.00. Pana au ajuns sa puna spaiul pe picioare, Razvan si Alexandra s-au lovit de nenumarate probleme.

„Din iulie platesc chirie aici si abia acum am reusit sa il deschis. Am vrut sa fac un spatiu placut, primitor, dar am gasit greu oameni care sa lucreze asa cum vreau eu. A durat aproape 5 luni, chiar daca sunt doar 13 metri patrati”, spune Razvan.

Tot de la „Razvanarie”, clujenii isi pot cumpara magiunul de prune, zacusca la ceaun si dulceturile naturale care l-au facut cunoscut pe tanar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *