In vizor

Drumul spre zona turistică Băisoara, asfaltat cu două săptămâni în urmă, „ciuruit de gropi”. Horia Nasra: „Alin Tișe și întreaga echipă de conducere ar trebui să demisioneze”

Drumul rușinii, care în urmă cu câteva săptămâni a fost asfaltat, este din nou= plin de gropi. Deputatul PSD, Horia Nasra le bate obrazul angajaților din Consiliul Județean. Acesta susține că întreaga echipă din Consiliul Județean, în frunte cu Alin Tișe ar trebui să demisioneze după ce un drum asfaltat acum câteva săptămâni este ciuruit de gropi.

“Drumul ruşinii, principala rută turistică a Clujului, DJ 107 M, drum județean care face legătura între Cluj-Napoca și zona turistică din Băișoara, care tranzitează Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara, a ajuns într-o nouă etapă. Dacă în 2018 era practicabil mai degrabă pentru circulația carului, porţiunile reparate în 2019 deja sunt ciuruite de gropi. Bătaie de joc pe banii clujenilor! Rușine celor din Consiliul Județean Cluj! Alin Tișe și întreaga echipă de conducere ar trebui să demisioneze!”, consideră Nasra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *