Vocea ta

Dragă municipalitate, Excelența Ta Emil Boc, Maestre: Parcometrul din Cipariu funcționează pe ora de iarnă și nu acceptă carduri. Vezi că ne tot aburești cum că am fi orașul cel mai ”smart”!

Ne scriu cititorii:

”Bună seara!

Ați putea, vă rog, să anuntați conducerea primăriei acestui smart city, că pe lângă faptul ca se poate plăti doar cash, să treacă parcometrele pe ora de vară? Problema pare a fi veche, deoarece am găsit recenzii pe Google care specifica acest fapt.

Din câte stiu(din păcate nu am făcut poza la regulament), plata se face pana la ora 21. Asta ar însemna ca, seara de seara, parcometrul taxează o oră in plus. Bonus, nu prea mai avea toner imprimanta de tichete și aparatul nu prea voia sa îmi accepte banii(am încercat de vreo 5 ori pana am reușit sa introduc 20 de lei) si nici bancnote de 50/100 lei.   [ ]

Multumesc!”

Prin urmare, Excelență, Dragă Emile, poți să-ți pui angajații plătiți regește, să facă minime gesturi prin care să-și justifice salariile?

Că în claxon sunt foarte tari. Ieri cei de la ”sindicatul bonțidenilor locali”, ”paznicii panseluțelor” s-au hărnicit să ne trimită nouă un ”drept la leprică” la declarațiile unui polițist adevărat pe care le-am preluat ca atare dintr-o emisiune radio.

Mulțumim și noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *