Din oras

Doua dintre santierele Clujului s-au transformat in strazi de toata frumusetea. Cel putin asta declara primarul pe Facebook

Lucrarile de pe strazile Memorandumului si I.C. Bratianu au fost finalizate. Cel putin in declaratiile oficiale, cel putin in pozele postate de primarul Clujului pe Facebook. Emil Boc spune ca santierele au disparut, iar strazile sunt noi-noute, numai bune de promenada. Pe Facebook.

Realitatea din teren e, insa, cu totul alta. Lucrarile de pe cele doua strazi sunt departe de a fi incheiate. Trotuarul de pe I.C. Bratianu nu a fost finalizat nici astazi, desi termenul de incheiere al lucrarilor trebuia sa fie in noiembrie anul trecut.

Iar pe strada Memorandumului capetele trotuarului sunt lasate de izbeliste.

Lucrarile de refacere a strazii I.C. Bratianu au inceput in luna octombrie 2014, iar potrivit graficului Primariei urmau sa se incheie la finele lunii noiembrie 2014. De atunci au trecut 7 luni, dar primarului nici ca-i pasa de intarzierea care a facut ca, pentru mai bine de jumatate de an, pietonii sa se plimbe printre masini, pe strada. Asta pentu ca trotuarele fie s-au transformat in parcari, fie au fost pline de moloz, si asta o iarna intreaga.

Pe strada Memorandumului, lucrarile au inceput in luna aprilie, iar primarul promitea ca o sa fie finalizate la sfarsitul lunii mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *