Justitie

Dosarul Pești la Dej. Parchetul a cerut prelungirea măsurilor preventive pentru cei cinci inculpați: Șarpele, Coco, Vlașin, Jula și Man

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Dej au motivat miercuri, 3 iunie, necesitatea ca măsurile preventive luate împotriva inculpaților din dosarul Pești la Dej să fie prelungite pentru următoarele 30 de zile. În urma ședinței de judecată, magistrații au dispus ca Pop Cosmin (Șarpele) și Pop Codin (COCO) să rămână în arest preventiv, Vlașin Tudor să rămână în arest la domiciliu, iar Lucian Jula și Călin Man să fie supravegheați prim măsura controlului judiciar. 

„1. În baza art.234 combinat cu art.236 Cod procedură penală admite propunerea de prelungire a arestarii preventive in cursul urmaririi penale formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Prelungeşte măsura arestării preventive faţă de inculpatul Pop Cosmin cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.06.2020 şi până la data de 05.07.2020, inclusiv.

2.În baza art.234 combinat cu art.236 Cod procedură penală admite propunerea de prelungire a arestarii preventive in cursul urmaririi penale formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Prelungeşte măsura arestării preventive faţă de inculpatul Pop Codin cercetat cu privire la săvârșirea infracțiunii de proxenetism, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.06.2020 şi până la data de 05.07.2020, inclusiv.

3. În baza art.237 al 2 Cod procedură penală si art 202 al 4 lit d C. pr pen respinge propunerea de prelungire a arestarii preventive in cursul urmaririi penale formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă dispune inlocuirea arestarii preventive cu masura preventiva a arestului la domiciliu fata de inculpatul Vlașin Tudor cercetat cu privire la săvîrșirea infracțiunii de proxenetism, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.06.2020 şi până la data de 05.07.2020, inclusiv. În temeiul art.221 alin.1 CPP impune inculpatului Vlașin Tudor obligaţia de a nu părăsi imobilul fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura. 

4. În baza art.237 al 2 Cod procedură penală si art 202 al 4 lit b C. pr pen respinge propunerea de prelungire a arestului la domiciliu in cursul urmaririi penale formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă dispune inlocuirea arestului la domiciliu cu masura preventiva a controlului judiciar fata de inculpatul Man Călin cercetat cu privire la săvîrșirea infracțiunii de proxenetism, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.06.2020 şi până la data de 05.07.2020, inclusiv.

În baza art.215 alin.1, lit. a,b,c Cod procedură penală, pe timpul cât se află sub control judiciar inculpatul Man Augustin Călin trebuie să respecte următoarele obligaţii:

– să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; – să informeze de îndată instanţa pe raza căreia se află cauza, cu privire la schimbarea locuinţei;

– să se prezinte la organele de poliţie respectiv Poliţia Municipiului Dej, conform programului de supraveghere întocmit de către organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată.

– să nu părăsească raza teritorială a judeţului Cluj, cu excepţia chemării la organul judiciar.

să nu comunice cu niciuna dintre persoanele vătămate din dosar si nici cu membri de familie ai acestora si cu ceilalti coinculpati si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect pe nici o cale 

5. Respinge exceptia formulata de inculpatul Jula Lucian prin apărator ales pentru constatarea nulității relative a propunerii de prelungire faţă de inculpat a măsurii arestului la domiciliu, formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej. În baza art.237 al 2 Cod procedură penală si art 202 al 4 lit b C. pr pen respinge propunerea de prelungire a arestului la domiciliu in cursul urmaririi penale formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă dispune inlocuirea arestului la domiciliu cu masura preventiva a controlului judiciar fata de inculpatul Jula Lucian a infracțiunii de proxenetism, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.06.2020 şi până la data de 05.07.2020, inclusiv.

În baza art.215 alin.1, lit. a,b,c Cod procedură penală, pe timpul cât se află sub control judiciar inculpatul Jula Lucian trebuie să respecte următoarele obligaţii:

– să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;

– să informeze de îndată instanţa pe raza căreia se află cauza, cu privire la schimbarea locuinţei;

– să se prezinte la organele de poliţie respectiv Poliţia Municipiului Dej, conform programului de supraveghere întocmit de către organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată.

– să nu părăsească raza teritorială a judeţului Cluj, cu excepţia chemării la organul judiciar. să nu comunice cu niciuna dintre persoanele vătămate din dosar și nici cu membri de familie ai acestora si cu ceilalti coinculpati si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect pe nici o cale”, se arată în soluția dată de Judecătoria Dej. 

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ: 

EXCLUSIV Proxenetul ȘARPELE, săltat de BCCO și Parchetul Dej. Percheziții în județul Cluj pentru femei la produs și camătă

Scrisoarea de ”copil cuminte” a Șarpelui, înainte de PERCHEZIȚII: Mașinile nu-s ale mele, eu doar am vrut pască de Paște AHAHAHAHAHA

JULA, protectorul și bunul prieten al lui Tudor Cîrje, săltat și el în dosarul de proxenetism al ȘARPELUI

Au picat toți din ce-a dat pe gura ei? Cum l-a fraierit o prostituată, sora unui proxenet și iubita altui interlop, pe un elvețian să îi ia apartament la Cluj și a fugit cu un MEDIC

Cine are curaj sa aresteze si niste politisti? De exemplu, de la Politia Dej? Sau de la Politia Gherla sau de la Politia Huedin?

DRAGA, escorta de lux din DEJ care i-a făcut pe toți. Datorită ei au intrat în dosarul de proxenetism fratele și părinții. Plimbări prin DUBAI pe bani elvețieni cu BIOENERGETICIANUL Laurențiu Marga de la Vâlcea 

Valer Gavrilă, al doilea polițist de la DEJ, cercetat disciplinar. Colecție de ”amintiri” cu șmecheri GALERIE FOTO

O captură cu un pește mare din Poliția Dej – Alin Câmpean într-un grup de 5, la o ieșire în aer liber în 13 aprilie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *