In vizor

Dorin Ciatarâş va fi schimbat din funcţia de director al Companiei de Apă Someş. Cine îi va lua locul?

Fostul preşedinte al CJ Cluj Mihai Seplecan susţie că Alin Tişe le poartă sâmbetele mai multor directori din instituţiile subordonate CJ Cluj. Potrivit afirmaţiilor lui Seplecan ar urma ca în viitorul apropiat, preşedintele Alin Tişe să facă demersurile pentru a-i înlocui pe actualii manageri ai iinstituţiilor subordonate, cu pilele şi relaţiile de partid. Unul dintre exemplele date de Sepelcan este cel al directorului Companiei de Apă Someş, Dorin Ciatarâş pe care, executivul judeţean ar dori să îl schimbe cu mai tânărul Gelu Topan. Acesta a fost candidatul propus de liberali la funcţia de primar al comunei Gilău, însă Topan a pierdut la mustaţă, doar 19 voturi, şansa de a ajunge primar al Gilăului. 

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii “Clujul în direct” a postului de televizune NCN, Mihai Seplecan, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, a preconizat că în scurt timp mai mulţi directori ai regiilor subordonate CJ Cluj vor fi schimbaţi din funcţie. Printre aceştia se regăseşte şi numele lui Dorin Ceatarâş, unul dintre cei mai longevivi directori aflat la conducerea unei entităţi subordonate Consiliului Judeţean Cluj. 

“Domnul preşedinte Alin Tişe să vedeţi cum începe să dea şi la alte companii tunuri (după modelul Cluj Arena nr. red.), cred  că vrea să pună pe butuci şi celelalte companii.  Eu o spun că, în următoarea perioadă, se pregăteşte 99.99% debarcarea domnului Dorin Ceatarâş. Vrea să îşi pună un om de al lui, un fost candidat PNL la primăria Gilău. Ciatarâş e sătul şi eu spun ce se pregăteşte. Domnul Platon de la Drumurile Judeţene şi Bogdan Costea de la ADI Eco Metopolitan vor fi următorii, apoi şi Tămaş de la DGASPC. Ca să îşi pună toti membri de partid iar înapoi pentru că trebuie să îi mulţumească. Sunt presiunile mari pe Tişe şi o să vedeţi în următoarele 2-3 luni dacă ceea ce spun eu este adevărat sau nu”, a afirmat Mihai Seplecan în cadrul emisiunii  NCN “Clujul în direct”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *