PubliNews

Donaţii prin telefon, cu BT Pay

Banca Transilvania face încă un pas pentru susţinerea eforturilor împotriva COVID-19 prin lansarea opţiunii donaţii în BT Pay. Utilizatorii aplicaţiei pot face donaţii prin telefon pentru unul dintre ONG-urile cu care BT colaborează în prezent. Noua versiune a aplicaţiei este disponibilă gradual începând de azi, iar utilizatorii vor vedea în App Store şi Google Play informarea cu privire la actualizări.

ONG-uri cum sunt Fundaţia eMAG, Salvaţi Copiii, Dăruieşte Viaţă, SMURD şi Ronald McDonald se implică zi de zi pentru a preveni şi limita răspândirea pandemiei, precum şi pentru a creşte accesul oamenilor la testare şi tratament pentru COVID-19. Pentru a facilita alegerea destinatarului donaţiei, BT Pay prezintă detalii despre cauza susţinută de fiecare ONG în parte şi care este scopul donaţiei.

Donaţiile se fac simplu, astfel:

Accesarea butonului Susţine ONG-urile şi donează din homescreen-ul aplicaţiei;
Alegerea unui ONG;
Transfer de pe cardul de debit, între 5 şi 4.000 de lei, iar comisionul este zero.

 

Clienţii BT pot face donaţii şi spre altă organizaţie, fundaţie sau asociaţie care ajută în lupta contra pandemiei, în afară de cele prezentate acum în BT Pay, caz în care donaţia – transferul de bani prin BT Pay – se face pe baza IBAN-ului ONG-ului respectiv.

BT Pay pentru #bankingdeacasă

BT Pay ajută peste 750.000 de clienţi să facă banking de acasă. Banca lansează frecvent facilităţi în aplicaţie, printre care, cele mai noi, posibilitatea de a adăuga în BT Pay inclusiv carduri emise în România de alte bănci şi de fintech-uri, acces la cardurile BT digitale înainte de a intra în posesia celor fizice, dar şi accesul facil la informaţii despre fiecare card în parte, necesare în cazul plăţilor online.

Aplicaţia BT Pay se descarcă gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS, după care trebuie adăugate cardurile online. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *