FOTOGRAFILA

Domnu’ Păcurariu, șef la ITM Cluj, chiar așa vi s-a îngroșat obrazul și vi s-a mucilaginat coloana încât nu mai aveți curajul să mișcați nimic în acest oraș când e vorba despre Titanul din Răchițele? Chiar preferați poziția struțului în litiera leului?

Scris de 1138

Legat de speța ”Porțelanului”, în ce privește ITM Cluj, căreia i-am trimis sesizare cu privire la modul în care s-au plimbat prin șantierul Porțelanului, fără costum de protecție, Boc și gașca din Primărie, sesizare cu link la materialul de presă care conține fotografie explicită pe cele sesizate, fiți atenți ce lipsă de coloană le-a fătat PR-ul:

Prin urmare, faptul că noi i-am sesizat, nu este sesizare. Faptul că le-am indicat materialul de presă, nu e ”contact” cu material de presă. Domnu’ Păcurariu, sunt eu, Victor Lungu, mă știți, chiar așa vi s-a îngroșat obrazul și vi s-a mucilaginat coloana încât nu mai aveți curajul să mișcați nimic în acest oraș când e vorba despre Titanul din Răchițele?

Adică la fiecare neregulă de ITM pe care v-o semnalează presa ați reacționat, la asta, care privește modul în care Boc face ce vrea cu legea, preferați poziția struțului în litiera leului?

Uite, vă mai trimit o dată poza, poate o vedeți și luați contact cu ea:

Și ne dați un răspuns corect, pe lege (ce s-a încălcat ca lege în imaginea de mai sus, ce spune legea și ce măsuri ați luat) nu în răspăr. Că glumițe știm și noi.

Chiar nu vrem să-i întrebăm pe cei de la București ce părere au.

Mulțumim!ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 3 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 4 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 9 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE