FOTOGRAFILA

Domnu’ Păcurariu, șef la ITM Cluj, chiar așa vi s-a îngroșat obrazul și vi s-a mucilaginat coloana încât nu mai aveți curajul să mișcați nimic în acest oraș când e vorba despre Titanul din Răchițele? Chiar preferați poziția struțului în litiera leului?

Legat de speța ”Porțelanului”, în ce privește ITM Cluj, căreia i-am trimis sesizare cu privire la modul în care s-au plimbat prin șantierul Porțelanului, fără costum de protecție, Boc și gașca din Primărie, sesizare cu link la materialul de presă care conține fotografie explicită pe cele sesizate, fiți atenți ce lipsă de coloană le-a fătat PR-ul:

Prin urmare, faptul că noi i-am sesizat, nu este sesizare. Faptul că le-am indicat materialul de presă, nu e ”contact” cu material de presă. Domnu’ Păcurariu, sunt eu, Victor Lungu, mă știți, chiar așa vi s-a îngroșat obrazul și vi s-a mucilaginat coloana încât nu mai aveți curajul să mișcați nimic în acest oraș când e vorba despre Titanul din Răchițele?

Adică la fiecare neregulă de ITM pe care v-o semnalează presa ați reacționat, la asta, care privește modul în care Boc face ce vrea cu legea, preferați poziția struțului în litiera leului?

Uite, vă mai trimit o dată poza, poate o vedeți și luați contact cu ea:

Și ne dați un răspuns corect, pe lege (ce s-a încălcat ca lege în imaginea de mai sus, ce spune legea și ce măsuri ați luat) nu în răspăr. Că glumițe știm și noi.

Chiar nu vrem să-i întrebăm pe cei de la București ce părere au.

Mulțumim!