Din oras

Domnii patroni de la Diesel Taxi, dacă acest specimen este în ”flota” dumneavoastră, rugați-l să ne explice cum l-au educat părinții acasă?

Un videoclip de pe rețelele de socializare a ajuns viral după ce un bistrițean a fost înjurat de doi clujeni pentru că… respecta regulile de circulație din parcarea unui mall, arată bistriteanul.ro. Cum spuneam și în titlu: Domnii patroni de la Diesel Taxi, dacă acest specimen este în ”flota” dumneavoastră, rugați-l să ne explice cum l-au educat părinții acasă? În plus, rugăm onor poliția clujeană să ne explice manevra celui din SUV și a taximetristului

Bistrițeanul își continua sensul de mers în parcarea VIVO Mall Cluj, fostul Polus Mall, fiind pe un sens unic. Din fața sa venea, pe interzis, un SUV cu numere de Cluj. Bistrițeanul a oprit, forțându-l pe clujean să întoarcă. Nu a întors, în schimb i-a aruncat cuvinte grele bistrițeanului care respecta legislația rutieră.

Bistrițeanul l-a atenționat, când s-a apropiat în dreptul geamului, că acolo este sens unic. Șoferul clujean nu a fost de aceeași părere, așa că i-a spus celui care filma „Du-te, bă, dra#ului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”.

”Țăran prost, de Bistrița!”

În spatele SUV-ului se observă cum un taxi întoarce, făcând aceeași manevră ilegală precum omologul său din SUV. Taximetristul trage pe dreapta și se pune în fața mașinii bistrițeanului, înjurându-l:

”Ce-ai rezolvat? Du-te la tine în Bistrița și fă reguli, mă! Hai, dispari! Ai rezolvat ceva, tu cu părul ăla al tău lung? Du-te-n p#%& mea și stai acolo, la tine. Dispari!”.

Bistrițeanul s-a întors din nou pentru a-l filma pe taximetristul revoltat că nu a fost lăsat să iasă pe interzis din parcare. Din nou au fost folosite cuvinte nu tocmai frumoase care îl aveau drept țintă pe cel care filma.

Taximetristul a repetat de mai multe ori că cel care i-a surprins încălcând regulile de circulație este un ”Țăran prost, de Bistrița” și că nu are voie să facă reguli în Cluj.

Mai multe despre întâmplare puteți urmări în clipul de mai jos. ATENȚIE! Materialul video conține limbaj licențios:

Acum, în acest clip băiatul cu numere de Bistrița-Năsăud este destul de calm. În altele nu. Nici limbajul lui față de pietonii rătăciți în treceri ilegale nu este prea ”ortodox”. Dar nu despre ce vă prezentăm mai la vale vorbim. Ci despre ”domnii” din Cluj-Napoca, cu frustrări la fel de mici ca ce poartă între picioare.