Eveniment

Doctorii au ramas fara replica. Ce a patit un barbat care a stat 14 zile incontinuu pe internet

 Evenimentul a avut loc in China. Barbatul a avut nevoie de tratament medical, scrie yoda.ro.

Un barbat chinez a lesinat dupa un maraton de 14 zile de gaming pe internet intr-un internet cafe in Hefei, capitala provinciei Anhui. Conform celor de la Anhui Business Review, barbatul de 21 de ani, Xia, le-a cerut paramedicilor care au venit la fata locului sa-i dea calculatorul pentru a putea continua sa se joace!

Conform martorilor, barbatul le-a spus paramedicilor: „Lasati-ma in pace si dati-mi calculatorul. Vreau sa stau pe internet”.

Doamna Wang, cea care face curatenie in cafenea, a spus ca l-a vazut pe barbat prabusindu-se in fata localului dupa 2 saptamani in care a fumat tigara dupa tigara, a evitat dusul si nu a mancat mai nimic.

La ora 7 dimineata pe 3 mai, mi-a spus ca se simte putin ametit si ca nu a mai mancat de o zi si ca va pleca sa isi cumpere ceva de mancare. Nu putea sa stea singur in picioare asa ca l-am ajutat. Mirosea destul de puternic” a povestit femeia.

La ora 7.30, Xia s-a prabusit in fata localului. Barbatul le-a spus reporterilor ca a fugit de acasa dupa ce a fost ‘prins’ de online role-playing games, inclusiv World of Warcraft. „Mi-am descoperit increderea in aceasta lume virtuala” a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *