Rautacisme

Doamna Gogonea, fiti tare, noi va-ntrebam in continuare!

Centrul National de Informare si Promovare Turistica Cluj, site-ul de 10.000 de euro inaugurat cu fast in noiembrie 2013 de catre autoritatile judetene, promoveaza Club Litoral, un local cu “manele alese”, unde Bogdan de la Cluj si Stelyan de la Turda sunt cap de afis in fiecare weekend. 

E ultima „trasnaie” pe care site-ul o promoveaza, dupa deja cunoscute de mult gherle, inca neschimbate: 

 – La sectiunea Cinema figureaza cinematograful Arta, nefunctional de cativa ani.

 – In rubrica Administratie Locala, Primaria Cluj-Napoca nu figureaza in lista de primarii din judet.

 – Biblioteca Centrala Universitara lipseste de la sectiunea Biblioteci de pe site. 

 – Biserica „Sfantul Mihail” a primit pe site rangul de catedrala, iar manastirea de la Nicula a fost uitata la sectiunea destinata acestor obiective.

Sunt Rodica, Rodica si nu prea stiu nimica

Rodica Gogonea, managerul proiectului CNIPTC, a declarat vineri ca nu stia de prezenta clubului de manele intre localurile promovate pe site-ul centrului. Ulterior, doamna Gogonea a revenit si a spus ca nu apare nicio reclama la manele pe site, „ca asa i-a spus ei un prieten”.  Probabil i-a fost prea lene sa citeasca si a rugat pe cineva sa arunce un ochi peste site-ul pentru care ar trebui sa aiba cel putin o responsabilitate morala. 

S-a schimbat modificarea

Trei zile mai tarziu, Rodica Gogonea se enerveaza si spune ca nu mai raspunde de controversatul proiect. „Eu nu mai am nicio treaba„, a urlat Gogonea astazi, inainte sa inchida telefonul. 

Cu alte cuvinte, pentru ca ea nu mai are chef sa dea socoteala pentru ineptiile de pe site-ul de 10.000 de euro, peste weekend, doamna Gogonea nu mai e responsabila de www-ul care ridica maneaua la rang de cinste. 

„Probabil dansa spune ca nu se mai ocupa de site pentru ca proiectul pentru care ea e responsabila a fost implementat…din punctul ei de vedere”, spune Alin Iuga, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj. 

Numai ca proiectul presupune si angajarea a 8 oameni care sa se ocupe de buna functionare a centrului, oameni care nu au fost inca pusi in functii. Concursul pentru ocuparea posturilor va avea loc abia la sfarsitul lunii. 

De ce, doamna Rodica? De ce? 

Prin urmare, responsabila de proiect e in continuare responsabila de proiect, chiar daca vrea sa se ascunda dupa deget si sa nu mai fie intrebata de ce, pe un site ce ar trebui promovate valorile judetului, sunt laudati Bogdan de la Cluj si Stelyan de la Turda. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *