In vizor

DJ Boros, condamnat la 10 ani de închisoare pentru pedofilie, a fost extrădat din Italia

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu anunţă că Pop Mihai Bogdan, supranumit DJ Boros, ”fugarul pedofil”, a fost adus în ţară din Italia. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru infracţiuni sexuale contra minorilor, potrivit news.ro.

În noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2023, o escortă din cadrul Poliţiei Române a  adus în ţară, din Italia, un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Tribunalul Cluj a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 10 ani de închisoare. Bărbatul figura în evidenţele Poliţiei Române ca MOST WANTED, acesta fiind adus pe Aeroportul Otopeni. Cel în cauză va fi încarcerat, în vederea executării pedepsei”, a transmis IGPR.

Pop Mihai Bogdan, fugarul pedofil, a fost adus astăzi în ţară din Italia. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru infracţiuni sexuale contra minorilor, iar acum va executa sentinţa într-un penitenciar din România, conform legilor în vigoare. Justiţia s-a făcut până la capăt, iar colegii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor l-au preluat pe Pop Mihai Bogdan şi, după ce îşi va petrece 21 de zile în carantină la Rahova, îl vor duce la Penitenciarul Gherla unde îşi va ispăşi pedeapsa pentru faptele revoltătoare pe care le-a săvârşit”, anunţă sâmbătă ministrul.

Gorghiu precizează că este un moment în care se arată că nimeni nu este mai presus de lege şi că toate autorităţile au colaborat eficient pentru a aduce acest individ în faţa justiţiei.