Eveniment

Divortul secolului in Rusia. Suma fabuloasa pe care o cere sotia celui mai bogat rus dupa ce a fost inselata

Vladimir Potanin este, potrivit Forbes, cel mai bogat barbat din Rusia, cu o avere de 14 miliarde de euro. El a fost casatorit timp de 30 de ani cu Natalia, iubita lui din liceu, cu care are trei copii, scrie protv.ro.

Despartirea dintre cei doi a devenit subiectul celei mai mari divorturi din lume a momentului. Vladimir i-a cerut divortul sotiei lui in 2013, la 6 ani dupa ce a inceput sa aiba o relatie cu o femeie cu 15 ani mai tanara. Ca sa scape de mariaj, barbatul i-a oferit Nataliei o intelegere de 44 milioane de euro. Femeia a refuzat, cerandu-i cat considera ea ca i se cuvinte: jumatate din avere. Din acel moment, miliardarul a parasit-o si nu a mai vorbit niciodata cu ea. 

Cazul ei nu este singular in Rusia, explica Natalia, cea care ar putea deveni cea mai bogata fosta nevasta din lume: “Barbatii isi permit sa-si trateze femeile ca pe o posesie la care pot renunta oricand se plictisesc si vor ceva nou. Asta trebuie sa se schimbe”. Dupa doi ani, cei doi inca se lupta in curtea de judecata. Oligarhul a ajuns chiar sa nege ca ar avea o avere atat de mare, chiar daca cifrele au fost facute publice in revista Forbes.

“Vladimir Potanin m-a parasit, m-a tradat si m-a umilit. De asemenea, s-a hotarat sa ia fiecare banut al familiei”, spune ea, hotarata sa lupte pana la capat.

“Aveam incredere completa in sotul meu. Credeam in el, il iubeam. Am realizat ca am gresit, nu trebuie sa te increzi orbeste in nimeni”, a spus ea pentru Dailymail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *