Politica

Discurs de o IPOCRIZIE și o DEMAGOGIE fără precedent al lui Emil Boc, încercând să-i dea în cap Vioricăi Dăncilă

Emil Boc reueșește să prostească gâinile din coteț, care au IQ subunitar, însă orice om cât de cât inteligent își râde în pumn când îl aude pe Boc vorbind. Mai ales când primarul Clujului prinde o zi ca și astăzi, când a ridicat nenumărate mingi la fileu celor care vor să-i demonteze discursul aberant. 

Cu o atitudine de tătuc, de supraom NSDAP-ist (se pare că aceasta e noua politică a PNL), Emil Boc a pus-o la punct pe Viorica Dăncilă și pe toți PSD-iștii. Acești untermenchi, suboameni ai societății românești. Din păcate pentru el, noi cei ce avem memoria mai mare de 3 secunde, îi vom demonstra cât este de ipocrit.

Discursul lui Boc a fost simplu, a încercat să demonstreze de ce Viorica Dăncilă nu e un candidat valid pentru funcția de președinte. 

1. Viorica Dăncilă reprezintă un sistem care promovează clientelismul politic. România nu are nevoie de așa ceva – spuse Boc
Hai serios? Cei 1100 de angajați din primărie și alte regii subordonate lui Boc, mulți dintre ei cumetrii, frați, veri, nu sunt clienți ai politicii PNL? Chiria plătită de europarlamentarul Daniel Buda, care e chiriaș pe viață la Primărie, în buricul târgului? Cel care plătește 13.8 LEI pe lună, deși primește de la Parlamentul European 4.300 euro pentru chiria cabinetului parlamentar, nu are legătură cu PNL-ul? Sau ONG-urile de casă ale primăriei care fac același lucru? 
 

2. Iohannis este un Dumnezeu al politicii externe, este primit peste tot cu urale și este sărutat pe obraz de toți liderii lumii. Dăncilă, în schimb, se face de râs peste tot unde merge – grăit-a Boc din nou
Hai serios? Polonezii se întorc de la Trump cu vize, Iohannis se întoarce cu o bască? De când relația asta de sclav-stăpân de onorabilă pentru România? Mai vreți un video cu Iohannis care e ignorat ca un papagal de către liderii lumii la cel mai recent summit? Luați de aici cu lămâie. 

3. Emil Boc a mai vorbit, printre restul elucubrațiilor, despre importanța transparenței în relația cu cetățenii (hahahahahahaha) și despre lipsa birocrației.
Cât de penibil, să vină poveștile ăstea de la un primar care nu mai primește de ani buni pe nimeni în audiență, de la un primar care ignoră presa și nu face conferințe, de la o instituție care refuză să răspundă solicitărilor presei. Despre birocrație, ce să mai povestim? Are rost? Mai are rost? 

Cel mai trist, când auzi un astfel de discurs, nu e faptul că Emil Boc (sau orice politician din barca lui, care îmbrățișează acest tip de discurs) râde de electoratul PSD. Mai trist e câ își bate joc de electoratul PNL, fiind convins că are de-a face cu un electorat prost care înghite orice mizerie fără să verifice de două ori. Sau, cine știe, așa o fi? 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *