Jos palaria

Discretul avocat Mihai Teaha are cele mai mari castiguri din Baroul clujean! 18 milioane de euro in 5 ani! Ce avocat a mai facut 10 000 de euro in FIECARE zi din ultimii 5 ani?

Lasati-i pe marii avocati de penal sau de comercial din Cluj in pace, fee-urile lor sunt insignifiante fata de cele ale celui mai bogat si „producator” avocat din Cluj-Napoca, Mihai Teaha, fostul consilier al coruptului Horea Uioreanu, scapat la mustata de dosar penal, dupa ce a fost cercetat pentru luare de mita si impotentii de procurori nu au putut dovedi nimic! Norocul sau!

Teaha este super tare si nu are aere ca alti confrati: tace si factureaza, liciteaza si castiga!

Din 2019 si pana azi, Teaha a facut aproape 100 de miloane de lei din licitatii cu golanii smenari de la CNAIR – Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – si cu Majestatea sa, Emil Boc.

Adica 11 000 de euro pe zi in ultimele 54 de luni! PE ZI!

Este si motivul pentru care ii dedicam rubrica Jos Palaria! Nu vrem sa ii facem rau, dar prea am criticat in ultima vreme pe toti si toate, a venit vremea si sa laudam! Teaha este exemplul de urmat in ceea ce priveste nu numai modestia, ci si eficacitatea!