In vizor

Din Sala Polivalentă, fabrica de sinecuri a municipalității, Emil Boc se dă mai liberal, mai curat bugetar decât îi e Firea

Scris de 356

Luna aceasta, Gabriela Firea a anunțat că Bucureștiul va avea o Sala Polivalentă în valoare de 138 milioane de euro. În urma declarațiilor făcute de primarul general al Capitalei, Emil Boc, primarul Clujului, ironic, a declarat că Sala Polivalenta de la Cluj, după ultima modernizare a costat doar 24 de milioane de euro. Prin declarația sa, edilul-șef a evidențiat faptul că Sala Polivalenta de la Cluj, cu o capacitate de 9.300 locuri a costat mult mai puțin decât cea de la București.

„Salut realizarea Sălii Polivalente de la București! Asta înseamnă că România va avea posibilitatea să organizeze mai multe competiții de nivel european și mondial, nu numai cele de la Cluj. Sala Polivalentă de la Cluj, după ultima modernizare, a costat 24 de milioane de euro. Nu cunosc proiectul de la București ca să mă pronunț cu privire la prețuri”, a declarat Boc, potrivit fanatik.ro.

Ținem să îi reamintim domnului Boc că din 2014, de când a fost înființată Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este doar pe minus și nu aduce nici un beneficiu clujenilor.

Laudele și aerele de superioritate ies din nou la suprafața în incinta Primăriei Cluj-Napoca. Emil Boc vorbește despre investiții de 24 de milioane de euro, pentru modernizarea unei arene multifuncționale care se află în faliment.

În ce măsură facem comparații bănești cu o altă Sala Polivalentă din țară când a noastră este pe minus de la înființare? Povestea cu falimentul Sălii Polivalente este atât de veche, încât nici elogiul nu mai este un leac pentru acoperirea pagubelor.  ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 10 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 13 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 14 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 15 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 2 days Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE