In vizor

Din Sala Polivalentă, fabrica de sinecuri a municipalității, Emil Boc se dă mai liberal, mai curat bugetar decât îi e Firea

Luna aceasta, Gabriela Firea a anunțat că Bucureștiul va avea o Sala Polivalentă în valoare de 138 milioane de euro. În urma declarațiilor făcute de primarul general al Capitalei, Emil Boc, primarul Clujului, ironic, a declarat că Sala Polivalenta de la Cluj, după ultima modernizare a costat doar 24 de milioane de euro. Prin declarația sa, edilul-șef a evidențiat faptul că Sala Polivalenta de la Cluj, cu o capacitate de 9.300 locuri a costat mult mai puțin decât cea de la București.

„Salut realizarea Sălii Polivalente de la București! Asta înseamnă că România va avea posibilitatea să organizeze mai multe competiții de nivel european și mondial, nu numai cele de la Cluj. Sala Polivalentă de la Cluj, după ultima modernizare, a costat 24 de milioane de euro. Nu cunosc proiectul de la București ca să mă pronunț cu privire la prețuri”, a declarat Boc, potrivit fanatik.ro.

Ținem să îi reamintim domnului Boc că din 2014, de când a fost înființată Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este doar pe minus și nu aduce nici un beneficiu clujenilor.

Laudele și aerele de superioritate ies din nou la suprafața în incinta Primăriei Cluj-Napoca. Emil Boc vorbește despre investiții de 24 de milioane de euro, pentru modernizarea unei arene multifuncționale care se află în faliment.

În ce măsură facem comparații bănești cu o altă Sala Polivalentă din țară când a noastră este pe minus de la înființare? Povestea cu falimentul Sălii Polivalente este atât de veche, încât nici elogiul nu mai este un leac pentru acoperirea pagubelor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *