In vizor

Din promisiunile de campanie electorală, s-a reușit să se “asfalteze” cu gropi și petice drumul național Turda – Abrud. Jos pălăria pentru sprijinirea turismului din Munții Apuseni!

Din groapă-n groapă spre „munții ce aur poartă”, sau șoseaua Turda-Arieșeni–Abrud, un fel de durerea mașinilor și moartea turismului.

Ori îți rupi mașina ori îți iei tanc, este descrierea perfectă pentru drumul național Turda-Arieșeni. În Munții Apuseni unde turismul este vital, investițiile în infrastructură apar doar în pliantele electorale și în promisiunile spuse, zâmbind, ale candidaților la diverse scrutine electorale.

Realitatea este cu totul alta.

“Drumul rușinii: Turda – Abrud, lăsat de izbeliște. Petic lângă petic, groapă lângă groapă. Pădurea este gata defrisata,în Apuseni, minele închise, toate. Motii nici turism nu pot face. Drumul este condiția de bază pentru a face un turism civilizat!!! Așteptăm concursul de promisiuni. Vin alegerile!!!” – a scris pe pagina sa de socializare profesorul universitar Popa Irimie Emil, fost candidat al PSD Cluj la Camera Deputaților la alegerile din 2012.

“Felicitări” politicienilor clujeni, indiferent de culoarea rânjetului politic pe acre o afișează pe bannere și pliante, care s-au îngrijit, din promisiuni, să îngroape turismul din Munții Apuseni.

Adevărații gropari ai turismului sunt ei, oamenii politici, care în campaniile electorale au promis refacerea drumurilor și susținerea turismului în zonă dar, odată cu ocuparea fotoliului de parlamentar sau europarlamentar, au uitat de promisiuni. Poate își aduce aminte și Daniel Buda ce a promis ca să ajungă prlamentar și europarlamentar. Poate își aduce aminte și Alin Tișe ce a promis ca să ajungă senator între 2012 și 2016. De la Florin Stamatian nu așteptăm nimic, el poate să doarmă în voie în Parlament, sau să-și tragă sforile propriilor interese până va fi scos mumificat din funcțiile deținute în sistemul medical.

Video realizat de Popa Irimie Emil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *